Убийството в затвора на сексуален престъпник, наречен най-лошият педофил на

...
Убийството в затвора на сексуален престъпник, наречен най-лошият педофил на
Коментари Харесай

Убийството в затвора на „най-лошия педофил в Обединеното кралство“ Ричард Хъкъл можеше да бъде спряно, установява доклад

Убийството в пандиза на полов нарушител, наименуван „ най-лошият педофил на Англия “, можеше да бъде спряно, заключи формален отчет.

Имаше „ пропусната опция “ да се разпознава Ричард Хъкъл, на 33 години, който е бил атакуван в пандиза Фул Сътън в Източен Йоркшир, откри следствието. Той беше погубен при „ продължителна офанзива, целяща да го унижи и унижи “ от пандизчията Пол Фицджералд.

Записи от CCTV, направени от деня, демонстрират, че единствено един член на личния състав е прекарал известно време в коридора на Хъкъл през интервала, в който той беше атакуван. Хъкъл беше наказан за многочислени ужасяващи полови закононарушения, ориентирани към деца - на шест месеца - в чужбина, където работеше като християнски преподавател.

Но три години след 22-те си доживотни присъди, Хъкъл, прочут като „ педофил на празнична година “, е погубен от Фицджералд, който твърди, че раздава „ поетична правдивост “ за 200-те жертви на Хъкъл.

Сега омбудсманът по пандизите и пробацията публ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР