На прага на новото десетилетие редица световни брандове са готови

...
На прага на новото десетилетие редица световни брандове са готови
Коментари Харесай

Mr. Bricolage ще приложи новата си търговска концепция първо в Пловдив

На прага на новото десетилетие редица международни марки са подготвени да се ребрандират и да модернизират бизнес моделите си. Някои от тях залагат освен на нова визия, само че и на концепцията за изцяло потребителско преживяване.

Такъв образец е Мосю Бриколаж , който през 2020 чества двоен празник - 40 години от основаването му във Франция и 20 години от стъпването на марката на българския пазар. Новото десетилетие е добър мотив за смяна, само че главната повода за тази крачка e клиентът. За последните години потребителите са тези, които се трансформират доста. Екипът на Mr.Bricolage - България споделя, че: " клиентите чакат повече информация за продуктите, експедитивност в намирането на стоката, търсят препоръки и рекомендации, употребяват разнообразни канали за информация, пазарят он-лайн. "

За да отговори на потребностите на актуалния консуматор, Mr.Bricolage започва обновяване на един от първите си магазини у нас - този в Пловдив на бул. " 6 септември ". Защо тъкмо в Пловдив? Екипът на Mr.Bricolage - България отбелязва, че в региона се следи огромно развиване на стопанската система, а като най-важна причина за това решение акцентират, че: " в Пловдив имаме доста мощен, умел и въодушевен екип, който е потвърдил професионализма си през годините ".

Потребителите в Пловдив ще са първите, които ще се срещнат с новата комерсиална идея, разработвана в продължение на четири години във Франция. Тя обгръща всички аспекти на търговията, а съществени акценти от модернизацията са: център за обслужване на клиенти; насърчаване на онлайн търговията и повече благоприятни условия за поръчка и доставка; ясна, опростена и налична оферта по отношение на потребностите и плановете на клиентите; актуализирано излагане и означаване на продуктите.

Магазинът в Пловдив на бул. " 6 септември " ще бъде в ремонт от 25 декември и ще отвори порти следващата година през пролетта. По време на ремонтните действия, пловдивчани ще могат да посещават магазин Mr.Bricolage на ул. " Македония " 2, както и да пазарят онлайн на www.mr-bricolage.bg.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР