На първата сесия на Общинския съвет през септември ще се

...
На първата сесия на Общинския съвет през септември ще се
Коментари Харесай

ОБЗОР: Уреждат важни транспортни въпроси за Пловдив, съсът произнесе няколко присъди днес

На първата сесия на Общинския съвет през септември ще се преглежда предлагането да се върнат старите написания на рейсовете от градския превоз. 
Прочетете още

Строителното позволение за новия лъч на Околовръстното на Пловдив може да бъде издадено, откакто общините Пловдив и „ Родопи ” свършиха своята част. Двете администрации са направили измененията на ПУП–ПП за новото трасе, което би трябвало да свързва Скобелева майка с Асеновградско шосе.

Реконструкцията на бул.  „ Хаджи Димитър “ би трябвало да продължи два пъти по-малко от плануваното и да е изцяло подготвена до края на годината. Този ангажимент е бил стихотворец от компанията реализатор, която ще ремонтира булеварда. Той ще бъде освежен на четири стадия, като поетапно ще се затварят разнообразни прави. Повече по тематиката вижте тук:

Огромни тълпи от хора не престават да се стичат към Бъкингамския замък в Лондон, с цел да отдадат респект на единствения британски монарх, който множеството познават. Всички развлекателни стратегии в страната бяха анулирани тази нощ, а църквите останаха непрекъснато отворени.

Днес бе и пътвото публично послание на Крал Чарлз III към британците:

БДЖ пуска спомагателен вагон към един от влаковете по линия Карлово- Пловдив. Това се случи откакто Български Държавни Железници бяха сигнализирани във връзка сигнал на пасажери, че изискванията на услугата за незадоволителни.

Двата най-тежки плана, които ще се отразят съществено на трафика в Пловдив, ще стартират по едно и също време. Това е пробивът под Водната палата, осъществен от Общината, както и Южния обходен колектор, чийто бенефициент е ВиК – Пловдив. Повече детайлности за това, което следва, вижте тук:

Пловдивският Окръжен съд потвърди мярката за неотклонение, наложена от районния съд в Карлово и остави за непрекъснато в ареста Станислав Колесник. Украинецът беше заловен да транспортира незаконни мигранти край село Кърнаре в края на август тази година.

Семейството, ужилило с милиони левове Национален осигурителен институт и над 30 пловдивчани, получи своите присъди през днешния ден.

Арестуваните почитатели на Ботев получиха бързи присъди от пловдивския Районен съд. Общо 8 броя Актове за констатиране на нарушаване от Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия бяха импортирани през днешния ден от V-то районно управление (на МВР) при ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив към Районен съд – Пловдив.

Артинсталация притегли погледите на пловдивчани и ги накара да се замислят:

Трябва ли да се ограничи продажбата на алкохол по магазините и бензиностанциите в Пловдив след 23:00 часа? Този въпрос се трансформира в полемика в обществото, откакто Община Пловдив реши да променя Наредбата за обезпечаване на публичния ред.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР