на откриването на новата парламентарна сесия в началото на седмицата,

...
на откриването на новата парламентарна сесия в началото на седмицата,
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Кой ви е казал, че хората избират Борисов? Да е жив е здрав проф. Константинов!

на откриването на новата парламентарна сесия при започване на седмицата, когато като най-възрастен народен представител, Зайкова зае за малко председателското място в Народно събрание.

„ Това, което бях там, на председателското място в Парламента, съм си аз “, съобщи непретенциозно тя.

Що се отнася до реда в пленарна зала, депутатът изрази вяра сътрудниците й въпреки всичко да се преценяват къде се намират.

„ Колегите от ГЕРБ не са невъзпитани, просто такава им е поръката, да саботират работата на Народното събрание. Да стоиш 10 години на власт и да си самодържец… Бойко Борисов не се съобразяваше нито с парламент, нито с Конституция… и внезапно някой да ти вземе кокала от устата “, разяснява тя.

Мика Зайкова избрала партията на Слави, тъй като харесва млади и умни хора.

„ Те ми предложиха, първоначално аз не желаех, само че след това одобрих, тъй като желая да оказа помощ “, изясни тя.

По думите й има в действителност съществени експерти, съставили програмата на Има Такъв Народ. А ръководителят на Народно събрание Ива Митова тя дефинира като извънреден конституционалист и доста огромен експерт.

Мика Зайкова разяснява и Плана за възобновяване на ГЕРБ, като регистрира, че той е 394 страници,а тя има два дни да го прочете. В първия вид е липсвала изобщо думата „ промяна “, разясни националният представител.

Депутатът добави, че към този момент се тормози за Сребърния фонд. Тя прикани преседателя на Българска народна банка да изнесе данни за Фискалния запас.

В умозаключение Мика Зайкова съобщи, че не желае да прави кариера, а единствено да оказва помощ на младите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР