На осмици за късмет на изборите на 2 октомври заложи

...
На осмици за късмет на изборите на 2 октомври заложи
Коментари Харесай

Демократична България с осмици за късмет на вота

На осмици за шанс на изборите на 2 октомври заложи „ Демократична България ”.

Внесохме 8888 подписа от наши съидейници, които поддържат нашето явяване на изборите. Ние събирахме подписите навън, измежду хората. Много добре и ясно чухме техните стремежи, а точно да довършим започнатото и да осигурим едно устойчиво ръководство на страната, съобщи някогашният правосъден министър Надежда Йорданова при регистрацията на " Демократична България " в ЦИК за предварителните парламентарни избори.

  " Осмицата е знак на равновесие, на резистентност. Който, каквото посее, това ще пожъне. Това е израз на нашето предпочитание и нашето виждане, че в България би трябвало да има разсъдък в политиката и стабилно ръководство ", изясни Йорданова за символиката на броя импортирани подписи.

" Нашето предпочитание на " Демократична България " за общо явяване на изборите с " Продължаваме промяната " е ясно декларирано. На ход са сътрудниците от " Продължаваме Промяната ". България има потребност от едно огромно обединяване, което да съставлява протестиращите хора през 2020 година, които ясно обявиха, че не могат и не следва България да се ръководи от корупционното статукво. Ние изискуем това на жителите. Това, че към сегашния миг ние заявяваме обособена регистрация, значи, че чакаме явен отговор от " Продължаваме Промяната " и въпреки всичко има следващи стадии. Знаем, че по хронограма до 27 август е допустимо, записаните субекти за изборите да създадат нови конфигурации, т.е. да се обединят за общо явяване ", отговори на въпрос Йорданова за какво " Демократична " България внася документите си в ЦИК независимо, а не в коалиция с " Продължаваме Промяната ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР