На официалния уебсайт на автора на Хари Потър - Джоан

...
На официалния уебсайт на автора на Хари Потър - Джоан
Коментари Харесай

Писателката Джоан Роулинг написа отворено писмо относно обвиненията към Джони Деп

На формалния уеб страница на създателя на " Хари Потър " - Джоан Роулинг, се появи обяснително писмо. Причината за откритото известие са обвиняванията против нея - почитателите на книгата и кино лентата " Фантастични животни и къде живеят " неведнъж са и писали в Twitter, че отхвърлят да гледат втората част от филмовата акомодация, в случай че от тях не се изрежат сцените от фрагментите с Джони Деп. Припомняме, че артистът играе ролята на черният вълшебник Гелърт Гриндълуолд в първата част на кино лентата. Деп се появи няколко минути в края на акомодацията. Причината за негативното отношение към артиста са обвиняванията в побой от някогашната му брачна половинка, актрисата Амбър Хърд.

Роулинг разяснява обстановката по следния метод: " Когато Джони Деп беше определен за Гриндълуолд, си помислих, че е съвършен за ролята. Когато известно време след снимането на своята част в първия филм тези истории се появиха в интернет, те ме разтревожиха надълбоко и всички, които се занимаваха с акомодацията. Феновете на Хари Потър показаха угриженост и зададоха основателни въпроси по отношение на решението да се продължи съдействието с Джони Деп. Както споделя Дейвид Йейтс, продуцентът на няколко от " Хари Потър " филмите, те обмисляха опцията за нов кастинг. " Разбирам за какво някои хора са разочаровани и недоволни от решението ни ", добави Йейтс. "

" Не единствено се усещам удобно да работя с нашия автентичен актьорски състав, само че и откровено се веселя, че Джони играе една от водещите функции във кино лентата ", сподели Роулинг. " Трябва да почитаме споразуменията сред двама души, които желаят да защитят персоналния си живот. И двамата показаха предпочитание да продължат личния си живот без значение.

Писателката акцентира, че за нея е мъчно да се преценява с изискванията на плана и да не приказва намерено за аргументите за присъединяване на Деп във кино лентата, написа Elle.

Втората част на " Фантастични животни " ще излезе на 15 ноември 2018 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР