На обиколка из Родопите тръгна с джипа тази сутрин премиерът

...
На обиколка из Родопите тръгна с джипа тази сутрин премиерът
Коментари Харесай

Борисов подкара джипа из Родопите, дава съвети

На обиколка из Родопите потегли с джипа тази заран министър председателят Бойко Борисов.

Докато пътуваше той направи редица мнения във връзка настоящата политическа конюнктура в страната, отношението на ръководещите към митинга и посъветва " всички, които приказват, да дойдат в Родопите и да видят кой кой е, защото там единствено ГЕРБ се изправя против Движение за права и свободи ".

Борисов бе посрещнат с бурни овации. Пред локалните поданици той разясни, че на площада и на жълтите павета желаят оставка, а те му дадоха отговор да не подава такава и, че те са с него.

Всъщност Борисов е във велинградското село Мечо корито, където локалните желаеха ремонт на пътя. С него е и районният министър Николай Нанков, който сподели, че скоро ще има план на него.

" София не е България ", споделиха пред премиера локалните. Те се похвалиха, че получили и учебен рейс, а Борисов подсети, че властта е дала над 20 млн. лв. за  учебни рейсове.

Той разясни, че в новата стратегия ще заделят сред 50-100 млн. лв. единствено за такива села, вместо да ги вършат едно по едно. На 15 октомври пък би трябвало да бъде приключено учебното заведение в Бирково, а Борисов даде обещание да отиде да го види.

Местните пък акцентираха, че доста хора са идвали в района, само че единствено той оставял диря след себе си и докоснал хората.

Премиерът попита пенсионерите дали са удовлетворени от 50 лв. спомагателна добавка към пенсиите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР