На новата сграда на парламента на площад "Александър Първи" също

...
На новата сграда на парламента на площад "Александър Първи" също
Коментари Харесай

Караянчева: На новата сграда на парламента също ще бъде поставен надписът Съединението прави силата

На новата постройка на Народното събрание на площад "Александър Първи " също ще бъде подложен надписът "Съединението прави силата ". Това заяви ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в отговор на насочен апел от Иван Ченчев от "БСП за България ".

Идеята е доста добра, разяснява Караянчева. Тя изясни, че надписът няма да бъде локален, а към този момент е поръчала нов. Тук също ще имаме този надпис, добави Караянчева.

Иван Ченчев означи, че този надпис ще отива на новата постройка и прикани час по-скоро този знак да бъде прибавен на фасадата. Той прикани също Караянчева да изясни за какво Министерският съвет заседава онлайн, а 240 народни представители са в залата и работят в присъствен режим. "Обяснете, тъй като другояче ще си помислим, че е обвързвано с протестиращите и от страха на премиера да мине в Триъгълника на властта персонално и физически ", сподели Ченчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР