На необичайна ситуация се натъкнаха столичани през седмицата. И четирите

...
На необичайна ситуация се натъкнаха столичани през седмицата. И четирите
Коментари Харесай

Мистерия! Откриха вдигнато с бордюри БМВ СНИМКИ

На необикновена обстановка се натъкнаха столичани през седмицата. И четирите гуми на бяло " БМВ " се оказали във въздуха.

Машината била на паркинг в столичния кв. " Света Троица ", а под нея бил сложени солидни бетонни бордюри.

За случката сигнализират очудени жители, които недоумяват какво е довело до странната панорама. Те означават, че мястото е добре осветено нощем, което би затруднило крадците.

Някои не изключват гледката да е разследване от войната за паркоместа или опит за ремонт, само че за други това е дело на апаши, които са били  прекратени от незнайни условия.

" Вариант 1: Ще сменя гуми. Вариант 2: Защита срещу кражба на автомобила ", написа Асен Ц.  " Някой може да е пресечен в опита си да ги смъкна през нощта и колата си е останала на камъните ", счита Александър Ч.
  " Може колата да няма спирачки или нещо друго за ремонт от притежателя. По-скоро и аз клоня към тип кражба да е била плануван ", отбелязва Емилия Д.
  " Подготвили са го да му вземат гумите с джантите, само че нещо им е попречило да си довършат работата ", счита Георги Г. Тезата за готвена гражба се споделя от доста жители, а и те имат своите солидни доводи да допускат точно това. Припомняме, че единствено преди броени дни ви разказахме за нагла кражба, осъществена в столичния " Дружба ". Там джип от същата марка бе оставен и без четирите си гуми с джанти, като беше оставен подпрян точно с бордюри. Наглата кражба бе осъществена в дребните часове на 15 ноември, а пострадалите търсеха информация, употребявайки помощта на обществените мрежи.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР