На много шампоани може да намерите надпис, който заявява, че

...
На много шампоани може да намерите надпис, който заявява, че
Коментари Харесай

Работят ли наистина шампоаните за растеж на косата

На доста шампоани може да намерите надпис, който декларира, че те спомагат за по-бърз напредък на косата. Но значи ли това, че те в действителност работят?

Отговорът за наше удивление е да, съгласно кожния лекар, специализирал в проблемите с косопада, доктор Дорис Дей. Според него бързият напредък на косата може да бъде подтикван от специфичната козметика, само че зависи какви артикули избираме.

За страдание, това значи, че множеството бюджетни марки отпадат от листата с вариантите. Ако желаете да предизвикате задоволително добър резултат, би трябвало да инвестирате в професионални артикули, които да са съответствани с вашата коса.

Понеже проблеми като забавянето на растежа и косопада се появяват по разнообразни аргументи за всеки човек, би трябвало да съобразим козметиката с причинителя. Затова е най-добре да се консултираме с кожен лекар и коафьор за подобаващи артикули.

Освен това, той ни поучава да нанасяме шампоана по един ексцентричен метод.Той счита, че най-хубав е резултатът, в случай че използван продукта, преди да стартираме да се къпем и да оставим да подейства най-малко 10 минути преди да изплакнем.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР