На много от нас им се е случвало да преувеличават

...
На много от нас им се е случвало да преувеличават
Коментари Харесай

Известните актьори, които са лъгали в автобиографиите си

На доста от нас им се е случвало да преувеличават или напряко да послъгват в CV-тата си, с цел да получат мечтаната работа. Това постоянно вършат и актьорите, когато желаят да ги одобрят за дадена роля, тъй като - за жалост - от време на време лъжата докарва повече дивиденти от истината. От The Richest описват за някои от най-известните представители на седмото изкуство, шмекерували в автобиографиите си.

Най-честата неистина е обвързвана с възрастта. Изненадващото обаче е, че става въпрос за завишаване на годините. Звезди като Никълъс Кейдж, Упо Голдбърг, Сандра Бълок са споделяли, че им се е налагало да се показват за по-възрастни, в сравнение с са. Разбира се, има и противоположния случай - Мила Кунис, Карла Гуджино и Лорънс Фишбърн да вземем за пример били на по 14-15 години, а казвали, че са на 18, с цел да получат избрани функции.

Друга почтено срещано пресилване в актьорските среди е обвързвано с съответно умеене, а точно - язденето на кон. Много звезди го вършат във филми, само че не всички са изключително положителни в него. Даниъл Крейг, Еди Редмейн, Рейчъл Макадамс и Ан Хатауей са единствено част от звездите, признали, че са лъгали режисьори и кастинг шефове за опита си като ездачи.

Дори на красавци като братята Крис и Лиъм Хемсуърт им се е налагало да лъжат. Първият, който е най-известен с ролята на бога на гръмотевиците Тор, има впечатляващ растеж от 190 см, само че това от време на време му пречело да печели функции, та лъжел, че е по-нисък. Брат му Лиъм пък споделил, че може да играе съвършено волейбол, а чак когато му се наложило да го прави пред камера, осъзнал, че в действителност е много сложен спорт.

Любимецът на почитателките на " Здрач " Робърт Патинсън пък лъгал, че е приключил " Оксфорт ". Британецът обикалял по кастинги в Лос Анджелис и обяснявал с очебийно самомнителен акцент, че е учил в влиятелния университет, с цел да впечатлява американците.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР