На метри от финалната права още двама воини се разделиха

...
На метри от финалната права още двама воини се разделиха
Коментари Харесай

Двама воини напуснаха „Игри на волята: България“ на метри от финала

На метри от финалната права още двама воини се разделиха с най-екстремното предаване в българския ефир – „ Игри на волята: България “. Приключението за Валентин и Мани приключи в две разнообразни борби, в които тестваха своята воля, устойчивост и предвидливост.

Още преди началото на борбата за избавление стана ясно, че тя ще се трансформира в директна елиминация за приключилия на последно място. Неделчо надделя всички в играта с пъзела и се избави, а финален остана Валентин, който напусна оспорваната конкуренция.
 Игри на волята България NOVA

 Игри на волята България NOVA
„ Игри на волята: България “ беше моя фантазия и съм признателен, че ми дадохте опцията да се включа в третия сезон и да потвърдя кой съм. Наистина боли да отпаднеш на крачка от финала “, показа Валентин в последните си мигове на Арената.

В яростна елиминационна борба влязоха две от най-интересните дами този сезон – Мани и Паулина. Те не пропуснаха да се провокират в вербален дуел и да разменят остри реплики една към друга, както преди играта, по този начин и след нейното привършване. По време на борбата Паулина бързо и изкусно се оправи с другите детайли по трасето и реализира победа с огромна преднина, която с изключение на оставане във формата, й донесе още 100 гроша.
 Игри на волята България NOVA

 Игри на волята България NOVA
„ Много съм удовлетворена и горда от себе си, че стигнах до този стадий. Нито за момент не бях някой различен – не бях в роля, не бях с маска. Аз съм това, което съм, и постоянно ще продължа да споделям всичко в очите, без значение че това затваря порти. Единственото, от което съм разочарована, е, че Паулина ме победи “, със сълзи в очите сподели Мани преди да напусне играта вечно.

Кое племе ще завоюва последната териториална борба? Дали Приключенците са създали неточност с отстраняването на Валентин? Ще си върнат ли Бойците Резиденцията? Кои ще са новите капитани? – разберете в понеделник вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на страницата и профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР