На лидера на Възраждане Костадин Костадинов е била наложена забрана

...
На лидера на Възраждане Костадин Костадинов е била наложена забрана
Коментари Харесай

Украйна обяви Костадинов за руски шпионин и го заплаши с разстрел, ако пак стъпи там

На водача на " Възраждане " Костадин Костадинов е била наложена възбрана да влиза в идващите 10 години в Украйна. Мярката против депутата, който се похвали, че е посетил българите там през уикенда, е наложена след сигнал, че е съветски разузнавач, това написа " ".

Новината, за която няма към момента публично удостоверение от посолството на Киев в София, бе споделена пред “ ” от наши сънародници в Тараклийския регион в Молдова.

Българският народен представител със свои фотоси във фейсбук сподели, че на 4 март е имал срещи с локални български организации. Заедно с ръководителя на районния съвет на Тараклия Иван Паслар е пътувал до Болград, Украйна.

Той е с черен щемпел в паспорта и със възбрана да влиза в Украйна за 10 години. Това заяви самият той на конференция. Костадинов посочи, че при извеждането му към Молдова му е обяснено, че би трябвало да бъде признателен, че не е разстрелян.

Причината - украинското контраразузнаване получило информация от българското разузнаване, че е ръководител на проруска партия, написа topnovini.bg.

Костадин Костадинов се отбил до Болград, Украйна, при свое посещаване в Молдова за 3 март. Не споделил за решението си нито на фамилията си, нито на сътрудниците си от „ Възраждане “. Един час бил с ориентиран към него автомат, описа още той.

„ Моето държавно управление ме съобщи, подписа ми смъртната присъда “, съобщи Костадин Костадинов, представен от bTV. Той сподели още, че може да няма документиран експорт, само че България изнася оръжие към Украйна. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР