На Комиците никога не съм им бил фен, но сега

...
На Комиците никога не съм им бил фен, но сега
Коментари Харесай

Цитиридис на война с Рачков и Любо Нейков

„ На „ Комиците ” в никакъв случай не съм им бил почитател, само че в този момент сме сътрудници. В момента няма комизъм по малкия екран, който да ми харесва. Освен в моето предаване ”, това съобщи Николаос Цитиридис във връзка комедийния шоубизнес в малкия екран, научи HotArena.

Цитиридис показа, че за момента харесва единствено личното си предаване.

„ В него хуморът е подобен, какъвто желая да виждам по малкия екран. Как да кажа, че им липсва харизма–толкова доста хора харесват и Рачков, и Зуека, и Любо Нейков. Но може би не имат харизмата, която аз диря в един водещ, в един комедиант, дано го назоваваме ”, комик ”, споделя Николаос.

Комикът признава, че само в Тодор Колев е виждал живият облик на хумора. Според него именития артист е имал изключителния гений да импровизира и в действителност да разсмива хората. При това употребявайки натурален сексапил и комизъм, каквито малко на брой имат.

След повече от 800 стенд ъп представления, Цитиридис е безапелационен, че е почнал да разпознава желанията на публиката. И знае по кое време да стане язвителен и по кое време по-смирен. Комикът обаче е уверен, че вулгарният комизъм не е ключът към триумфа. Самият той не му е обожател и избира да стои надалеч от него, написа „ България през днешния ден ”.

Що се отнася до кариерата му като водещ, в началото е бил поканен като част от сюжета екип. След това обаче продуцентите вземат решение, че той е индивидът, който може да се трансформира в лице на предаването.

Той тренира с месеци всеки ден пред камерите, с цел да извае облика си. И съумява.

Комикът, с изключение на всичко останало е и почетен член на „ Комеди клуб София ”. Той е определен за „ резидент ”, което е най-високата купа и като подобен е изнасял над 300 представления през 2019 година.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР