На Кирил Петков всичко му е построено от нас. Негодници,

...
На Кирил Петков всичко му е построено от нас. Негодници,
Коментари Харесай

На Петков всичко му е построено от нас: Борисов

" На Кирил Петков всичко му е издигнато от нас. Негодници, единствено Борисов ви е отговорен. Юни месец няма да е подготвена гръцката връзка. Дай боже, ноември да потече, само че гърците би трябвало да стартират да вършат компресори ”. Так а водачът на ГЕРБ разяснява гръцката газова връзка с България.  От партията му настояват, че България е 100% диверсифицирана. В противен случай сега бизнесът щял да е спрял работа. 

 

" Стига сте обслужвали непознати ползи, благи мои другари! Балкански поток е 100% български, 100% държавен, не ги е позор да приказват, че на Путин бил ”, сподели още Борисов. 

 

На конференция в петък водачът на ГЕРБ разгласи, че ще изобличи " неистини " във връзка ръководството на партията през миналите години, публикувани от ръководещите.

 

" Аз не мога да схвана, когато двама вицепремиери приказват радикално противоположни неща, на кого би трябвало да повярваме ”. Така Бойко Борисов разяснява различието сред Корнелия Нинова, според която страната ни би трябвало да възобнови договарянията с " Газпром ”, с цел да бъдат възобновени доставките на съветски газ, и Асен Василев, който е на противоположното мнение. 

 

Борисов благодари неведнъж на финансовия министър Асен Василев за това, че след една година били прочели каква " голяма инфраструктура ” са построили, с цел да имаме 100% диверсификация. Лидерът на ГЕРБ опроверга изказване на президента Румен Радев, в което той твърди, че трите милиарда, платени от българския бюджет, не обслужват нашия интерес, а този на други страни. " Когато имаш 683 млн. на година, чии ползи обслужваш, в случай че не българските? ”, попита риторично някогашният министър председател и съобщи, че " в случай че купуваме газ през медиатори, отново ще се върне остарялата скица - едни хора ще станат доста богати ".

 

Бившият енергиен министър Теменужка Петкова дефинира като " груба неистина ” изказванието, че България не получава директни такси от този план. Тя заяви, че приходите от директни такси страната ни получава регулярно.

 

" Това държавно управление няма да падне. Такива пари имат да разделят, че няма да паднат. Радев избухна, тъй като му се държат на врата. Нинова и Радев са като майка и татко на отрочето ( " Продължаваме промяната ”, бел. ред.) - единият го подмята на другия, той го връща и споделя " Не, не, твое си е ". С тези думи водачът на ГЕРБ разяснява вътрешнополитическата конюнктура у нас. По думите му Нинова няма да излезе от обединението.  " Ще постави една остра декларация, само че ще каже, че щом Народното събрание го е решил, ще се съобрази. Ако не стане по този начин, ще се извиня ", добави той.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР