На каквато дата сте родени, такава ще бъде и съдбата

...
На каквато дата сте родени, такава ще бъде и съдбата
Коментари Харесай

На каквато дата сте родени, такава ще бъде и съдбата ви

На каквато дата сте родени, такава ще бъде и ориста ви

Човек се ражда в избран ден по някаква причина. Всеки ден има свое лично число и всяко число има лична осцилация, която му дава набор от качества.

Нумерологията твърди, че тези качества в доста връзки предопределят целия витален път на индивида.

Намерете рождената си дата по-долу и вижте сами:

1.
Хората, родени на 1-во число, са извънредно креативен и изобретателни. Те твърдо имат вяра в своите възгледи и умеят да убеждават. Те не обичат рестриктивните мерки и непоисканите препоръки, както и всяка интервенция в техните каузи, тъй че избират да работят сами, без значение от другите.

Те могат да демонстрират диктаторски привички. Тези хора имат голяма увереност и воля, само че от време на време могат да бъдат упорити и своенравни. Основната страст е несъразмерна упоритост, те могат да насочат всичките си умствени качества към реализацията им.

2.
Хората, родени на 2-ро число са женствени, нежни, сантиментални. Умни, креативен хора, имат художествени качества, богато въображение. Тяхната мощ е повече в мозъка, в сравнение с в сетивата, те търсят духовно, а не физическо задоволство.

Тези мечтатели са меки и снизходителни по природа, от време на време нямат задоволително мощ и убеденост, с цел да преминат по служебната стълбица. Те не могат да бъдат във физическа непосредственост с някого без духовна връзка. Бракът е сполучлив, в случай че е построен на духовна основа, в противоположен случай се депресират.

3.
Хората, родени на тази дата са амбициозни и нападателни. Те постоянно се пробват да се повдигнат над другите, в никакъв случай не са съгласни с подчинена позиция. Обичат властта, те ползват концепциите си с голяма мощ и сила, не страдат от никакви подозрения и спънки от страна на други хора в осъществяването на техните проекти.

Бидейки дисциплинирани, те изискват същото от другите. Те са постоянни и не се отхвърлят без битка, до момента в който не изразходят цялата си сила. Те имат огромна физическа мощ и устойчивост.

4.
Тези хора нормално вършат блестяща академична кариера. Наблюдателни са и възприемчиви към учението. Те са извънредно ефикасни служащи, въпреки и без доста старания: правят всяка работа методично.

Рядко се карат с другите. Те са екстравагантни: парите си отиват от тях толкоз бързо, колкото и са пристигнали. Не се влюбват елементарно, само че в случай че в действителност се влюбят е за цялостен живот.

5.
Хората, родени на този ден, са меркантилни: придобиването и притежаването на пари съставлява съществена цел на техния живот. Имат големи бизнес умения, за малко време събират огромни суми. Те са умни и изобретателни.

Поради любовта към парите и нетърпението към придобиването им от време на време те могат да нарушат закона. Те са родени дипломати. Те бързо се възвръщат от най-тежките удари на ориста. Най-добрите им качества са просветеност, умелост, деликатност, увереност, експедитивност в осъществяването на проектите.

6.
Основните характерности на човек, роден на 6-ти са магнетична персона и голяма полова прелест. Те могат да бъдат физически несъвършени, само че в това време се разграничават по яркия си тип и имат свръхестествен сексапил. Чрез своите обноски и държание те притеглят към себе си лица от противоположния пол.

Това са, като предписание, романтици и идеалисти. Те са доста чувствителни към атмосферата, обкръжават се с красиви неща, в случай че имат задоволително пари за това. Тези хора живеят богат прочувствен живот.

7.
Независими по природа, индивидуалисти по темперамент, истински. Те не са материалисти, само че по-често от други, те употребяват благосъстояния и материални богатства, не се пробват изключително да изкарват пари, получават ги с помощта на мозъка и изобретателността си.

Тези хора могат да станат известни писатели, поети, художници, учени. Обикновено те минават през доста промени в живота: постоянно сменят ситуацията, работното място и местожителството. Те са филантропи, които постоянно се посвещават на публични каузи и щедрост.

8.
Хората, родени на тази дата в всекидневието демонстрират друга персона според от обстановката. Действията им рядко се схващат от другите. Те нямат близки другари, доста са самотни.

Те са способни на надълбоко прочувствено привързване и лоялност. Магнетични и атрактивни са за противоположния пол. Те са сърдечни и пламенни, макар че външно могат да наподобяват студени.

9.
Бойци по природа, мощни, не падат духом пред мощна опозиция, спокойни, довеждат до край всяко дело, далновидни, имат преобладаващ темперамент, не обичат да се подчиняват. Те са щастливи, когато командват, само че от време на време могат да бъдат груби към своите подчинени и слепи за възприятията на другите. Другите ги почитат поради силата на волята и качествата им.

Те са доста полови, само че не знаят по какъв начин да изразят желанията си, тъй че постоянно се провалят. Те са водачи във всичко, с изключение на в секса. Техните сътрудници не би трябвало да се наскърбяват на привидната им безмилостност, тъй като вътрешно изпитват изгаряща пристрастеност.

10.
На десето число се раждат водачи и амбициозни мислители. Те не губят време за осъществяване на проектите си, не търпят вмешателство, упорити в осъществяването на проектите си. Те имат добре развито въображение и креативен качества.

Като водачи те изискват сътрудници, които одобряват дейностите им без ненужни въпроси. Във всичко изискват реципрочност: в секса, любовта, другарството, работата.

11.
Тези хора са спорни и техните дейности са непредсказуеми. Те са извънредно амбициозни и не могат да бъдат задоволени от второто място. Тези хора вземат твърди решения, реагират бързо и са смели.

В същото време те са чувствителни и деликатни. При първите признаци на неуспех те изпадат в обезсърчение. Те търсят самостоятелност, само че не са способни на това.

12.
Те са смели, изпълнени с разпоредителност, храброст, упоритост. Те имат позитивни качества за лидер, само че в това време по душа са нежни мечтатели. Изискват непрекъсната поддръжка, утвърждение.

Те са дисциплинирани, методични, стремят се да реализират единодушие с подчинените си, които могат да убедят, само че не и да принудят със мощ. С тях се живее елементарно. Във взаимоотношенията си те са непрекъснати и желаят да бъдат равностойни сътрудници.

13.
Тези хора имат ясно изразено предпочитание за триумф, нанагорнище по стълбицата. Те са практични, могат да възнамеряват добре, имат изострен разум, горделивост, самостоятелност, устойчивост, еластичност. Острият разум, способността да заловен всичко в придвижване им оказва помощ бързо да се учат.

Рядко се задоволяват с това, което имат и постоянно желаят повече. Сексуалният им живот е комплициран: под външното самочувствие се крие вътрешна вдървеност.

14.
Хората, родени на 14-ти са буйни, амбициозни, само че и песимистични. Меркантилни, само че в това време и неплатежоспособни, общителни и дипломатични.

Изглежда че имат доста другари, само че в действителност не е по този начин. Използвайки хората, те ги изоставят, когато нямат изгода от тях. Но могат да изпаднат в крайности и да завоюват врагове.

15.
Като предписание тези хора са родени водачи. Те имат бизнес качества, само че в това време те са сантиментални. Те не оставят нещата незавършени.

Тези хора елементарно се ядосват, само че бързо им минава. Като предписание браковете им са сполучливи.

16.
На този ден се раждат художници, писатели и откриватели. Тези хора са интелигентни и сантиментални, сантиментални и чувствителни. Те постоянно изпитват дълбоки страсти.

Способност за мощна обвързаност, само че не могат да бъдат дълго с един човек. Те се нуждаят от промени, до момента в който привързаността не отслабва, изключително в възприятията. Сексуално, те са мощни и нападателни.

17.
Тези хора са амбициозни, енергични, изменящи се, имат художествени качества и просветеност. Подхождат с логичност към проблемите. Другите може да ги схванат неправилно.

Те са правилни в непрекъснатата им връзка. Любимите им хора би трябвало да ги схванат и да им простят. Ако сътрудниците се опитат да ги лимитират или да им се месят, те могат изцяло да се оттеглен от тях.

18.
Тези хора съчетават амбициозност и мощ, гений, артистичност и сензитивност. Те са доста полови, само че постоянно не могат да изразят своите стремежи и затова могат да бъдат разочаровани. Чувствителни и нежни любовници, те в действителност обичат, не крият нищо от тези, които обичат.

Те са отдадени другари, само че не са лесни за схващане. Понякога те пресичат линията и губят известността си заради грубостта си.

19.
Те не се подчиняват на никого. Те са самоуверени, не могат да си показват, че някой може да прави нещо по-добре от тях. Целият свят се върти към тях.

Те в никакъв случай не са удовлетворени от това, което имат, постоянно желаят повече. Те са жадни за власт и могат да принудят непознатото мнение да работи за тях. В секса те се пробват да преобладават.

20.
На този ден се раждат интелигентни и креативен хора, които имат живо и богато въображение. Те са по-склонни към духовното, в сравнение с към материалното, постоянно са мечтатели, които се носят в облаците. Понякога те не могат да се изправят пред същинските обстоятелства и се крият във въображаемия свят от компликациите на живота.

Това са меки и прощаващи натури, които не могат да уредят живота си, в случай че събитията са по-силни от тях. Без непрекъсната духовна връзка с околните, те просто ще изчезнат. Физическото задоволство е вторично спрямо духовното.

21.
От една страна – те са мечтатели с богато въображение, сензитивност, артистичност, въпреки това, водачи, мощни персони. Във всяко отношение това е добра композиция.

Могат да бъдат доста сполучливи в живота, в случай че съумеят да изпълнят своите проекти. Емоционалният им живот е цялостен, те са прелестни любовници. Те се схващат добре с множеството хора.

22.
Тези хора са олицетворение на деликатност и трогателност. Те рядко съумяват в живота, тъй като постоянно се разочароват. Парите идват и си отиват бързо.

За тях е мъчно да се влюбят, само че в случай че се влюбят, те ще бъдат правилни. Те са склонни да виждат отрицателната страна на живота, в комбиниране с неувереността им. Понякога пропущат благоприятни условия в живота, като не желаят да поемат опасности.

23.
Тези, които са родени на 23-и, желаят всичко да бъде съгласно волята им, само че им липсва силата на характера да упорстват за тях. Те са чувствителни и горди, не обичат да бъдат длъжни на никого. Всяко отклоняване от нормите е обвързвано с упоритостта, а не със смелостта им.

Те са склонни да преобладават. Държат се собственически към приятелите, само че не търпят същото отношение към себе си. Добър брак се реализира с хора със същия характер, само че склонни да се подчиняват.

24.
Родените на 24-и са песимистични, меркантилни и сантиментални. Те не обичат да поемат опасности и постоянно изостават от връстниците си. Но те имат богато въображение и податливост към идеализация.

При другарството те са лоялни и правилни. Те мъчно се сприятеляват, само че остават надеждни другари и сътрудници за цялостен живот. Стеснителността не им пречи да се любуват на триумфа с противоположния пол.

25.
Хората, родени на 25-ти, съчетават в себе си черти като мекост, колебливост и лакомия. Те елементарно минават към противозаконни дейности. Те имат отлични бизнес качества, само че играта и спекулациите ги притеглят.

Те са сантиментални и интелигентни, търсят духовно общение. Те са ориентирани към хора от бизнеса, изключително тези, които са добре обезпечени: те идеализират такива хора. Във възбудено положение тяхната сила е извънредно висока.

26.
Хората, родени на 26-ти, са гостоприемни и обичат развлеченията. Къщата им непрекъснато е цялостна с хора. Тези хора постоянно са подготвени да угодят на другите и даже са способни на жертви.

Често ги експлоатират, само че до известна степен, те не са толкоз безобидни, колкото наподобяват. Социалният баланс постоянно е в тяхна изгода. Хората би трябвало да се научат по какъв начин да почитат тяхната характерност.

27.
Тези хора са доста истински по природа. Те търсят в живота уверени и интелигентни хора за духовно другарство. Имат положително въображение и изострен разум, обичат да пътуват.

Те се насочват към тези, които могат да им окажат морална поддръжка.Те могат да се схващат добре с хората.

28.
Родените на 28-и са доста забавни, интелигентни и чувствителни. Те са чувствителни към околната среда и имат положително въображение. Предани са и скромни: те обичат надълбоко и откровено, те почитат възприятията на другите.

Те не се постановат на никого. Те добре знаят какво желаят. Обикновено са известни и имат въздействие върху другите, без да са тирани.

29.
Съчетават в себе си мекост и скептицизъм. В същото време те се характеризират с неподчинение и мощна упоритост. Те постоянно извършват проектите си до дъно.

Те са умни, бързо вършат академична кариера. Тяхната дарба да провеждат и управляват е феноменална. Притежавайки забележителна увереност, те вършат всичко, с цел да задоволят упоритостите си и не са удовлетворени от второто място.

30.
Тези хора са смели, нападателни, властолюбиви. Те не обичат да се подчиняват и желаят да управляват дейностите на други хора – без власт те са разочаровани. Те самите строго се подчиняват на дисциплината и изискват същото от подчинените си, само че преобладават, не взимат поради мненията на другите.

Те са мощни, макар че дамите желаят да наподобяват слаби. Имайки атрактивен външен тип и ярка половост, те безусловно притеглят хора от противоположния пол.

31.
Те са практични, пламенно се насочват към задачата, не обичат да бъдат задължени на никого. Песимисти по рождение, все пак са твърди и не се отхвърлят до последно. Те имат мощно предпочитание за триумф, само че в това време са неуверени.

Те не се влюбват елементарно, само че обичат надълбоко. Ако те не задоволяват жаждата за усещания, стават раздразнителни и нервни. Щастливи са единствено със мощни, многоцветни натури.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР