На извънредно заседание парламентът единодушно избра Ивайло Иванов за нов

...
На извънредно заседание парламентът единодушно избра Ивайло Иванов за нов
Коментари Харесай

Ивайло Иванов поема кормилото на НОИ

На изключително съвещание Народното събрание единомислещо избра Ивайло Иванов за нов началник на Националния застрахователен институт (НОИ), съобщи БГНЕС. Той става шеф на Института за период от 4 години. Неговата кандидатура беше и единствена. Тя беше повдигнат от ГЕРБ и Обединени патриоти.

От 2003 година Ивайло Иванов работи в Агенцията за обществено подкрепяне, като в интервала 2003-2009 година е заместител изпълнителен шеф, а от 01.09.2009 година до 02.06.2016 година е изпълнителен шеф на организацията. През времето, в което работи в Агенцията за обществено подкрепяне, Иванов реализира сполучливи промени, довели до оптимизация на организационно управническата конструкция на Агенцията и повишение на успеваемостта на системата за обществено подкрепяне.

От 03 юни 2016 година е заместник-министър на труда и обществената политика. Ивайло Иванов е бил член на Надзорния съвет на Националния застрахователен институт през 2012 година, а от 2009 година досега е член на Управителния съвет на Държавния фонд за гарантиране резистентност на държавната пенсионната система.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР