На излизане от разпита, продължил малко над половин час, Петков

...
На излизане от разпита, продължил малко над половин час, Петков
Коментари Харесай

Радостин Василев е инструмент на службите, смята Петков

На излизане от разпита, траял малко над половин час, Петков даде детайлности за случилото се на затворени порти: " Въпросите бяха във връзка беше напълно естествен диалог. Нямаше въпрос за закани, а просто по какъв начин съгласно нас се е случил този запис и дали Радостин Василев е записвал, по какъв начин е записвал. Аз им обясних, че платформата " Зуум " доста ясно демонстрира, в случай че някой записва, че той записва. Това значи, че записът се е случил с устройство, което не е обвързвано с платформата. "

Попитан от News.bg дали към момента счита, че някогашният му народен представител разполага с още записи, които не е разгласил, Петков не бе толкоз безапелационен, колкото   " Трябва да се пита Радостин Василев, само че мисля, че, за жалост, моята теза е, че той не работи самичък, той е просто един инструмент на службите. "
 Шефовете на служби: Защитаваме обществото, не сме на президента Обновена
Шефовете на служби: Защитаваме обществото, не сме на президента

ДАНС: Дискредитирането на институциите е детайл от хибридното въздействие от Москва

Макар и запитан неведнъж по-късно, съпредседателят на " Промяната " отхвърли да назове за коя или кои съгласно него служби работи Василев. " Целта е ясна - да не се направи постоянно държавно управление. Всички, които се надяват на това, би трябвало да са сигурни, че ще създадем всичко допустимо да има постоянно държавно управление, без да вършим взаимни отстъпки, за които да се оправдаваме ", избегна конкретика Петков.

Избегна конкретика и на въпроса дали ще има министри на ГЕРБ в проектокабинета " Денков " с втория мандат. " В момента ние сме напълно дали опцията акад. Денков да договаря по метод, по който... той знае своя мандат от нашия Национален съвет, ние имаме голямо доверие в него. И аз имам вяра, че и той, и Мария Габриел, поставят големи старания да се стигне до работещ вид на кабинет, който всички ние да знаем, че ще свърши работата, която желаеме. И това е България да бъде една естествена европейска страна ", още веднъж отговори общо Петков и се отдръпна дружно с юриста си и пиара си.
 Свидетелят Петков влезе в прокуратурата да се запознае с тематиката
Свидетелят Петков влезе в прокуратурата да се запознае с тематиката

Прокуратурата се употребява за бухалка против Борисов, счита Кирил Петков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР