На изборите през октомври силите на ГЕРБ и Продължаваме промяната,

...
На изборите през октомври силите на ГЕРБ и Продължаваме промяната,
Коментари Харесай

В София гласовете за ГЕРБ са почти наполовина по-малко от тези на ПП-ДБ

На изборите през октомври силите на ГЕРБ и " Продължаваме промяната ", която тогава сама се яви, бяха на практика изравнени.

Според данните в този момент в София 26% от гласувалите са дали вота си за ГЕРБ, а 44% - за обединението. В селата съотношението е тъкмо противоположното.

В регионалните градове силите са съвсем изравнени - 28% за ГЕРБ против 29% за обединението каквато бе обстановката и през есента. В същото време националистите от " Възраждане " печелят най-вече гласове таман в регионалните градове.

Според изследване на " Галъп " в София електоратът на ПП-ДБ е най-многоброен - 26%. По 15% от столичаните са предпочели ГЕРБ-СДС и " Възраждане ", 11% са дали гласа си за Българска социалистическа партия. Данните на " Галъп " обаче отличават, че Движение за права и свободи няма никаква поддръжка в столицата.

В регионалните градове най-вече хора са дали своят вот за " Възраждане " - 48%, на второ място са ПП-ДБ с 46%, а на трето - Има Такъв Народ с 42%.

В дребните градове най-силна поддръжка има Българска социалистическа партия - 28%, следвани от Движение за права и свободи - 25% и ГЕРБ-СДС - 21%.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР