На групово ниво eMAG се включва активно в усилията за

...
На групово ниво eMAG се включва активно в усилията за
Коментари Харесай

eMAG с активна подкрепа на пострадалите от конфликта в Украйна

На групово равнище eMAG се включва интензивно в напъните за фондонабиране и даване на филантропична помощ на засегнатото от спора в Украйна население, обединявайки сили и запас с разнообразни организации в поддръжка на най-уязвимите групи. eMAG България се причислява към националната акция на Българския Червен кръст за набиране на дарения, като дава гратис забележителните запаси на платформата си за повишение осведомеността за самодейността и опциите за даряване към БЧК. С поддръжката на eMAG апелът за деяние може да доближи до над 250 000 консуматори дневно на уеб страницата emag.bg и мобилното приложение на eMAG. Чрез специфичен бюлетин информацията ще доближи и над 230 000 консуматори, както и над 450 000 почитатели в профилите на eMAG в обществените мрежи. На платформата е добавена и специфична алтернатива, позволяваща директни дарения за филантропичната акция на БЧК: https://www.emag.bg/lps/hora-pomagat-na-hora

Набраните средства ще бъдат ориентирани за обезпечаване на артикули от първа нужда за потребностите на потърпевшите от спора в Украйна.

„ Мислим за хората в Украйна, които минават през сложни времена, и знаем, че в този момент повече от всеки път те имат потребност от нашата взаимност и поддръжка. Всеки добър жест има огромно значение, а съответната помощ може да промени живота на някого “, сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.



На групово равнище eMAG Румъния поддържа и изпращането на специфичен филантропичен ескорт под егидата на Румънския Червен кръст в Черновци, Украйна. 5 от 6-те камиона в него, съдържащи хранителни, санитарни и материални артикули от първа нужда на обща стойност над 210 000 лева (550 000 леи) са обезпечени от компанията. Конвоят с филантропична помощ за цивилното украинско население, което незабавно се нуждае от поддръжка на място, потегли на 02.03.2022 година от Букурещ, като прекосяването му беше уговорено с губернатора на Черновска област в Украйна.

Съпричастността няма лице, народност и граници и групата от сдружения на eMAG ще продължи да поддържа потърпевшите от военния спор.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР