на голямо първенство. Това се случи след като българката финишира

...
на голямо първенство. Това се случи след като българката финишира
Коментари Харесай

България с един финал, национален рекорд и дисквалификация на европейското първенство по плуване в Отопени

на огромно състезание. Това се случи откакто българката финишира трета във втората полуфинална серия на 200 метра тил на европейското състезание по плуване в дребен басейн в Отопени, Румъния. Георгиева записа и нов народен връх в дисциплината - 2:04:27 минути. Досегашното й достижение бе 2:04.92.

Представянето е най-хубавото в кариерата на Георгиева, която на следващия ден за първи път ще плува във край на огромно състезание.

Сутринта Георгиева започва на 200 метра тил и завоюва първа серия с резултат 2:05.15, който и отреди класиране на полуфиналите тази вечер. Тя влезе в борба за финала с трето време.

Другата ни представителка от през днешния ден . Българката направи чудесно съревнование и усъвършенства и националния връх в тази дисциплинираност, финиширайки на второ място.

Вчера Петкова приключи 10-а на 100 м. бруст, през днешния ден сутринта плува на 100 метра съчетано. Петкова бе в трета серия и записа резултат от 59:74 сек. Така тя си обезпечи класиране на полуфиналите, които са с начален час 19:26 ч. Плувкинята ще взе участие в полуфинал №1 в трети кулоар.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР