На ГКПП "Видин-Дунав мост", поради тежка катастрофа на румънска територията,

...
На ГКПП "Видин-Дунав мост", поради тежка катастрофа на румънска територията,
Коментари Харесай

На ГКПП Видин-Дунав мост временно е преустановено движението на изход от страната

На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Видин-Дунав мост ", заради тежка злополука на румънска територията, краткотрайно е прекратено придвижването на излаз от страната, оповестиха от основната дирекция "Гранична полиция " на Министерство на вътрешните работи.

На границата с Турция - на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово ", трафикът е натоварен на излаз за товарни коли. Временно е прекратено от румънска страна прекосяването на хора и коли на граничните пунктове, съпределни на българските "Кайнарджа " и "Крушари ".

Транзитните товарни коли могат да преминат българско-румънската граница единствено през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Русе " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Видин ".

Товарните коли, които транспортират артикули от и за Румъния, може да минават и през останалите работещи пунктове на българско-румънската граница.

На границите с Гърция, Сърбия и Република Северна Македония трафикът е естествен на всичките гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР