На фона на споровете около наследството на покойната Лиса Мари

...
На фона на споровете около наследството на покойната Лиса Мари
Коментари Харесай

Разпадът на едно семейство: Войната между Присила Пресли и внучката ѝ продължава

На фона на разногласията към наследството на починалата Лиса Мари Пресли, стана ясно, че две от най-важните дами в живота ѝ – майка ѝ Присила и най-голямата ѝ щерка Райли Киоу, са в доста обтегнати връзки .

Според източник на ET, последните няколко седмици са били „ доста напрегнати и сърцераздирателни “ както за 33-годишната Райли, по този начин и за 77-годишната ѝ баба Присила, до момента в който и двете скърбят за загубата на Лиса Мари.

 Присила и Лиса Мари Пресли Getty

„ Райли скърби за загубата на майка си и е с разрушено сърце, че би трябвало да влезе в правосъден спор за тръста с член на фамилията. Присила е безапелационна, че правото е на нейна страна и ще победи в съда. Райли и Присила не споделят сега, поддържат връзка единствено посредством юристи ", споделя източникът.

Според близки до двете дами се приготвят за правосъдна борба , само че Райли би предпочела да уреди този спор уединено с баба си .

Сърцето ѝ е разрушено , че това се трансформира в обществен въпрос и знае, че майка ѝ в никакъв случай не би желала това . Райли е доста уплашена сега и се пробва да резервира позитивно отношение и вероятност преди излизането на новия ѝ сериал [ “Daisy Jones & The Six ”] “, прибавя още източникът.

Колкото до Присила , излиза наяве, че тя е уверена , че документите за наследството на щерка ѝ са фалшифицирани и надълбоко има вяра, че прави това, което е най-добре за паметта на Лиса.

Припомнете си тук > > >

Припомняме, че след гибелта на Лиза Мари на 12 януари, нейният представител удостовери, че Грейсленд, някогашният дом на татко ѝ Елвис Пресли, ще остане при трите ѝ дъщери : 33-годишната Райли и 14-годишните близначки Харпър и Финли.

 Присила и Лиса Мари Пресли Getty

По-късно бе разкрито, че Лиса Мари е коригирала изискванията на наследството си през 2016 година, с цел да направи щерка си Райли и сина си Бенджамин - който лиши живота си през 2020 година - единствени наследници на нейното положение.

Още за правосъдната борба тук > > >  

Присила обаче оспорва „ достоверността и валидността “ на назначението на Райли, като твърди, че към него " има доста проблеми ".

В изказване, споделено с ET по-рано този месец, Присила приказва за обстановката.

„ Обичах Елвис доста, както той обичаше мен. Лиса е плод на нашата обич “, сподели тя. „ Ако някой мисли нещо друго, това би било насмешка със фамилното ни завещание и пренебрежение към това, което Елвис е оставил след себе си. “

„ Има един човек, който си купи пътя в фамилията ни, който се пробва да приказва от името на всички нас. Този човек не е представител на Елвис или нашето семейство “, добави тя, без да споделя кого има поради .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР