На един от плажовете във Флорида, САЩ, посетителите бяха изненадани

...
На един от плажовете във Флорида, САЩ, посетителите бяха изненадани
Коментари Харесай

Излезе от океана! Хора бяха изненадани от черна мечка на плажа ВИДЕО

На един от плажовете във Флорида, Съединени американски щати, посетителите бяха сюрпризирани ненадейно, когато от океана ненадейно се появи много огромна черна мечка.  

Според един от очевидците, който се натъкнал на непредвидената поява на мечката, в началото се уплашил, мислейки, че е акула. Крис Барън се доближил, предположил, че може да е куче, само че догатката му не било ввярно, пише Fox News. Инцидентът е станал на многолюден плаж в Дестин, Флорида, където животното ненадейно се е появило от океана и е плувало покрай почиващи хора, преди да стигне до брега.
 Мечка в океана, плаж, хора, туристи, мечка, животно, Американецът описа, че хищникът е плувал тъкмо до брат му и 12-годишния му син Снимка: New York Post
Американецът добави, че хищникът е плувал тъкмо до брат му и 12-годишния му наследник.

" В този миг разбрах, че това е мечка и започнах да я фотографирам. Тя продължи да плува. Когато стигна до брега, се изплаши и се блъсна в шубраци в пясъчните дюни. Мисля, че множеството хора бяха шокирани, а не уплашени. Никой не чака да види мечка в Мексиканския залив ", добави той.

Докато мечката плуваше в океана, една от дамите беше чута отвън екрана да споделя: „ Изглежда, че и тя е на отмора! “ Експертите от Комисията за запазване на рибата и дивата природа във Флорида обаче имат по-разумно пояснение.

Комисията за риба и дива природа на Флорида (FWC) сподели в изказване, че по това време на годината дребни, като това, забелязано в Дестин, може да изоставен къщата на майка си и да изследват „ непредвидени места “ в търсене на нов дом. Това съобщава New York Post.

„ Въпреки че е извънредно да видите диво животно да плува в плитките води на претъпкан плаж, не е извънредно да видите черни мечки да плуват в Персийския залив, насочвайки се към бариерните острови в търсене на храна “, споделиха в FWC.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР