На днешното си заседание литовският кабинет реши да спре действието

...
На днешното си заседание литовският кабинет реши да спре действието
Коментари Харесай

Правителството на Литва отменя сертификата за ваксинация

На днешното си съвещание литовският кабинет реши да спре действието на документа за имунизация - по този начин наречения паспорт на опциите, чиито притежатели се употребяват от преимущества при посещаване на огромни търговски центрове, магазини за нехранителни артикули, заведения за публично хранене и публични събития. Решението беше гласувано единомислещо от министрите.

Считано от събота, действието на паспорта на опциите се прекратява. Този документ извърши задачата си за стимулиране на имунизацията, която беше сложена при неговото въвеждане и разреши да се избегне карантината, означи здравният министър Арунас Дулкис.
Кипър понижава на три месеца валидността на коронавирус документа
Действието на удостоверението за преболедуван Covid-19 за жителите на Кипър ще бъде понижено от 180 на 90 дни, а решението на вършиме...
Прочети повече
Управляващите анулираха и наложителното от време на време тестване на чиновниците в избрани области на икономическия и публичен живот.

От 13 септември 2021 година без този документ, който се издаваше на имунизирани против ковид или преболедували COVID-19, в Литва не можеше да се влезе в търговски център с повърхност над 1 500 кв. м, в магазини за нехранителни артикули и други На такива лица бяха отказвани редица контактни услуги, те нямаха право да посещават заведения за публично хранене и обществени мероприятия. От 28 декември този документ стартира да се изисква освен за възрастни, само че и за деца над 12 години.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР