Група въоръжени крадци откраднаха бижута от магазин от висока класа

...
Група въоръжени крадци откраднаха бижута от магазин от висока класа
Коментари Харесай

Дързък обир за 78,9 милиона евро от магазин на Шанз Елизе

Група въоръжени крадци откраднаха бижута от магазин от висока класа покрай световноизвестния бул. „ Шанз Елизе “ в Париж, преди да избягат с мотоциклети, сподели източник от полицията.

Екипът от трима души, единият от които въоръжен с дългоцевно оръжие, е избягал с плячка от няколко милиона евро при грабеж по сходство на двойния грабеж в една и съща бижутерия на Хари Уинстън през 2007 и 2008 година

Източникът сподели, че може да минат " няколко дни ", преди да стане известна точната стойност на обира. В случая от 2007-08 година 900 продукта на обща стойност 78,9 милиона евро бяха откраднати в един от най-големите сходни кражби в света. През 2015 година парижки съд осъди за обира осем мъже на затвор от 9 месеца до 15 години.

Насилствените подиуми в центъра на Париж се случиха дни откакто въоръжена тайфа освободи пандизчия от затворнически ескорт в Северна Франция, убивайки двама надзиратели. Намирането и залавянето на бегълците е главен приоритет за държавното управление, защото то се стреми да покаже, че е поело сериозен ангажимент за публичния ред преди европейските избори през юни и Олимпийските игри през юли-август.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР