На Джино Бианкалана не му върви в бизнеса у нас.

...
На Джино Бианкалана не му върви в бизнеса у нас.
Коментари Харесай

Джино Бианкалана го закъса сериозно

На Джино Бианкалана не му върви в бизнеса у нас. Преди 4 години двукратният първенец във „ ВИП Брадър ” отвори заведение в столичния квартал „ Манастирски ливади ”. Младият баща доста искаше да трансформира ресторанта в настоящо и посещавано заведение, като не се притесняваше даже персонално той да сервира на гостите.

Гостилницата първо стартира да работи единствено денем, когато имаше клиенти за обяд, а вечер затваряше, тъй като стоеше празна. От няколко месеца заведението е хлопнало кепенци и няма изгледи да отвори.

Ресторантът бе вид „ пъб “, в американски жанр, а интериорът бе дизайнерски. След откриването му Джино показа, че първокласни готвачи се грижат за менюто с американската кухня, а звездата персонално одобрил ястията в „ Чикаго ”, както се споделяше заведението. Според думите му, той вложил над 200 000 лв. в ресторанта.

 undefined

„ Никой не идва, вътре към този момент има паяжини. Зарязаха този ресторант и отвори различен в „ Драгалевци ”, които се пробва да създаде, само че не е елементарно. Джино в действителност се старае, само че към момента няма доста клиентела ” – разясниха осведомени пред „ Уикенд ”.

Тази пролет риалити героят, който два пъти спечели  „ ВИП Брадър " през 2015 и 2017 година, стана хотелиер и ресторантьор. Самият Джино признава, че в никакъв случай не е очаквал, че ще се занимава с подобен бизнес, само че несъмнено му харесва.

„ Никога не съм очаквал, че иска ми се случи. Но по този начин стана, че заложих на хотел и ресторант. Има доста конкуренция в София, не е елементарно, само че съм уверен, че ще се оправя. Харесва ми, че тази работа е контактна с хора, аз обичам да приказвам с хората. Обичам да се срещам с разнообразни персони и в никакъв случай не си самичък в тази работа “, показа той.

„ Имаме пиано вечери, сръбски вечери, български. Всичко вършим. Моят ресторант е малко по-различен. Малко по-старинен жанр е, не е съвременен. Малък е, имаме 18 стаи в хотела. Ресторантът е огромен и градината е огромна. Наблягаме на хубава храна, много друг е “ – съобщи риалити звездата, който съчетава работата с грижите за дребната Данаила, която се роди при започване на тази година.

Припомняме, че Бианкалана и брачната половинка му Кристиана Канева бяха разграничени и имаха проблеми в брака си, само че се събраха и в този момент още веднъж са щастливи дружно.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР