На човек не мяза вече егоцентричната бивша миска Антония Петрова

...
На човек не мяза вече егоцентричната бивша миска Антония Петрова
Коментари Харесай

Какво е това чучело, бе: Антония Петрова изплаши клиентите в мола! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

На човек не мяза към този момент егоцентричната някогашна миска Антония Петрова - това заключиха гости на столичен мол, дни преди Коледа, когато Тоца потегли да пазари играчки за елха. Тя добре си напазарува, само че и съумя да изплаши мнозина и да ги накара да си леят патрон, единствено като мина около тях.

Причината е, че лицето на Антония Петрова е станало като на някакъв киборг от прекомерно многото пластики, които не стопира да си прави. Кожата й е по този начин изкуствено опъната до краен лимит, че гледката е страшна. Скулите й са като изпъкнали яйца, а носът е сложен за изложение, тъй като е " пипан " няколко пъти.

Устните ги знаете, само че да напомним - към този момент гонят по размер и тези на Андреа Иванова от Бургас, а очевидно Тоца не счита да престава с интервенциите по себе си. Да не приказваме и че не залага най-малко на естествена коса, а размята проскубани екстеншъни, прибрани на опашка.

" Ходеше като мумия, само че се беше барнала с палто за към 10 бона. И какво от това, откакто хората всеобщо я гледаха като плашило и се отдръпваха от нея - едни с смут, други с подигравка. Най-зле е обаче мъжлето й, дето би трябвало освен да й гледа мутрата ката ден и да й търпи нрава, ами и да спи с нея ", разясняват очевидци.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР