На Биби Рекса явно доста й се събра през последните

...
На Биби Рекса явно доста й се събра през последните
Коментари Харесай

Килограмите ли провалиха връзката на Биби Рекса

На Биби Рекса очевидно много й се събра през последните месеци. Макар да е в средата на много сполучливо турне, певицата претърпя няколко неприятни събития. Едното беше бруталната офанзива против нея до момента в който беше на сцената, а резултатът - няколко шева на веждата.
 Биби Рекса и случаят с телефон, при който пострада на сцената
Инцидентът, при който пострада Биби Рекса

Певицата е с три шева

Междувременно 33-годишната изпълнителка на " I " m Good " разкри, че е диагностицирана със синдром на поликистозните яйчници, който пък е една от аргументите тя внезапно да качи близо 16 кг.

Промяната в явно е причина за разногласия с гаджето й - 39-годишният Кеян Сафиари. Тя разгласява стори в Instagram, на което се вижда чат с Кеян. " Никога не съм казвал, че не си красива и че не те обичам ", са част от думите му.

Bebe Rexha seems to have broken up with boyfriend Keyan Safyari and shares text of him calling out her weight gain:

“I always said I would be honest with you and your face was changing so I told you it was... that was the conversation we were having and you asked. Because I…
— Pop Crave (@PopCrave)
" Но постоянно съм твърдял, че ще бъда почтен с теб, а лицето ти се промени и ти го споделих ", написа от Сафиари, с което явно загатва за смяната в тежестта на певицата. Той добавя, че съгласно него тя се пробва да скъса с него, като употребява тези диалози за причина.

За момента нито Биби Рекса, нито Кеян Сафиари са коментирали намерено разделили ли са се. Двамата са дружно от 2020 година, напомня Page Six.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР