На безплатния „горещ телефон“ на Община Стара Загора - 0800

...
На безплатния „горещ телефон“ на Община Стара Загора - 0800
Коментари Харесай

Горещият телефон в Стара Загора се запали от звънене през уикенда

На безплатния „ парещ телефон “ на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 5 до 7 октомври, са регистрирани близо 60 сигнала.

Това оповестиха от пресцентъра на общината.

Граждани са подали информация за над 20 погрешно паркирани МПС.

Информация е получена за автомобилни гонки в региона на кв. „ Самара – 3 “, по пътя за езеро „ Загорка “ и „ Баритна мина “. Бус без регистрационни номера, паркиран до блок №92 на ул. „ Отец Паисий “, е включен в процедура по непринудено унищожаване.

По сигнал е осъществена инспекция и формиран Акт за определяне на административно нарушаване на овчар на едри преживни животни, преминаващ със стадото в частни масиви в региона на село Малка Верея. За бездомни кучета е обявено в региона на блок №5 на ул. „ Чавдар Войвода “, на блок №4 на ул. „ Черно море “, в местността „ Съборената кюприя “, както и в село Богомилово. Информацията е ориентирана към Общинския подслон за безстопанствени животни.

Постъпило е недоволство от група младежи, които нарушават реда и спокойствието в парк „ Артилерийски “ и ритат павилионите за продажба фреш и царевица. Докладна бележка е формирана за скупчване на голям брой битови боклуци и остарели мебели към контейнери за боклук до блок №4 на ул. „ Черно море “.

Оплаквания има от мощна музика от заведения в града, както и от звук от ремонтни действия в жилищни здания. След получена информация на Горещия телефон е отремонтирано улично осветяване. Община Стара Загора е отреагирала на сигналите, за които има пълномощия, а останалите са ориентирани към способените органи.

На жителите е върната противоположна информация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР