Звездата на Loose Women Надя Савалха сподели мислите си относно

...
Звездата на Loose Women Надя Савалха сподели мислите си относно
Коментари Харесай

Надя Савалха критикува „смущаващия“ гост на Loose Women след драмата на шоуто на ITV

Звездата на Loose Women Надя Савалха показа мислите си по отношение на изявлението за злополука на Риши Сунак в програмата на ITV предходната седмица.

59-годишният не беше един от участниците в панела, когато министър-председателят се появи в шоуто предишния четвъртък. Вместо това Кей Адамс, Джанет Стрийт-Портър, Джуди Лав и Джейн Мур. Първоначално той се появи в шоуто, с цел да разиска натиска за строги забрани за полово образование на деца, само че нещата бързо взеха поврат.

Не единствено, че Джанет го упрекна, че ненавижда пенсионерите, само че също по този начин беше разпитван за недояждане деца в Обединеното кралство, повсеместен заем и беднотия. Риши се изви, до момента в който Джуди го разпитваше за увеличението на насилието и чиновниците на NHS, които се редяха на опашка, с цел да употребяват хранителни банки. Премиерът продължи да отклонява въпросите и разиска приемането на Закона за онлайн сигурността.

Феновете похвалиха участниците в панела за разпитите на неспокойния политик, до момента в който звездата от Loose Wome...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР