След емоционалното си послание към света, когато разкри диагнозата си

...
След емоционалното си послание към света, когато разкри диагнозата си
Коментари Харесай

Възстановяването на Кейт Мидълтън от рак досега – актуализация на Уилям, голям работен ход и трогателни подаръци

След прочувственото си обръщение към света, когато разкри диагнозата си рак, принцесата на Уелс прекара известно време надалеч от светлината на прожекторите, с цел да концентрирайте се върху нейното възобновяване.

Но през днешния ден кралските наблюдаващи съумяха да видят малко по какъв начин тя прекарва времето си, откогато здравословните й проблеми бяха оповестени обществено, защото започва нов план, който е доста непосредствен до сърцето й.

Кейт беше „ движещата мощ “ зад нов отчет на Кралската фондация Business Taskforce for Early Childhood, който приканва компаниите да вкарат по-щадящи фамилията работни практики. Осигуряването за ранна възраст е нещо, което значи доста за принцесата.

Казва се, че Кейт е „ разчувствана “ от последната актуализация, а от двореца Кенсингтън споделиха, че тя „ е била изцяло осведомена по време на целия развой и развиването на работата на работната група и е видяла отчета “. След оповестяването на огромната работа на принцесите, преглеждаме всичко, което знаем за въз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР