На българския посланик в Москва Атанас Кристин, който тази сутрин

...
На българския посланик в Москва Атанас Кристин, който тази сутрин
Коментари Харесай

Москва връчи нота на българския посланик

На българския дипломат в Москва Атанас Кристин, който тази заран посети Министерството на външните работи на Руската федерация, бе връчена нота за ответните ограничения на страната след решението на София от края на март да експулсира двама съветски дипломати. Това разки източник от Външнополитическото ведомство в Моксва за РИА Новости.
„ На българския дипломат е връчена нота за ответни ограничения “, цитира организацията думите на събеседника, написа още организация " Фокус ".
 Посланикът на Съединени американски щати в Москва отива „ на съвещания ” във Вашингтон Посланикът на Съединени американски щати в Москва отива „ на съвещания ” във Вашингтон
Американският дипломат в Москва Джон Съливан ще отпътува тази седмица за Щатите „ за съвещания ”, заяви посолството, цитир...
По-рано Кристин съобщи пред РИА Новости, че е получил информация от съветското външно министерство за вероятен отговор от Москва на експулсирането на съветски дипломати.
Знаете, на 22 март Българското външно министерство разгласи за личност нон грата на двама дипломатически чиновници на съветското посолство в София.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР