На България не ѝ трябва война, избихме се по пътищата,

...
На България не ѝ трябва война, избихме се по пътищата,
Коментари Харесай

В Пирогов заплатите на всички работещи са вдигнати с 40% до 60%

„ На България не ѝ би трябвало война, избихме се по пътищата, с помощта на неразумното държание на едно потомство. Все по-често карат дрогирани и пияни, усещат се безнаказани, като богове на пътя “, сподели по бТв шефът на болница „ Пирогов “ доктор Валентин Димитров.

По думите му става въпрос за едно потомство, което родителите не възпитаваха поради липса на време и което беше научено, че има права, само че не разбра, че има и отговорности. Усещането за безотговорност не е единствено на пътя, а във всички сфери, добави шефът на „ Пирогов “.

Д-р Димитров беше назначен за шеф на лечебното заведение в края на юли тази година от някогашния здравен министър Асена Сербезова след отстраняването на проф. Иван Поромански. Проф. Поромански беше уволнен поради доста просрочени отговорности на болничното заведение.

„ Заварих едни прелестни сътрудници в тази болница, които си правят съвършено работата в едни не доста положителни условия и с незадоволително средства “, разяснява доктор Димитров.

Той разгласи, че отговорностите на болничното заведение не се усилват, а понижават и има проект за финансово излекуване на лечебното заведение и строга финансова дисциплинираност през последните четири месеца.

Новият шеф на „ Пирогов “ посочи, че е нараснал заплатите на всички работещи в болничното заведение с 40% до 60%.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР