На Арсенал ще му се наложи да направи много сериозен

...
На Арсенал ще му се наложи да направи много сериозен
Коментари Харесай

Арсенал ще трябва да продава скъпо, за да вземе Айвън Тони

На Арсенал ще му се наложи да направи доста сериозен произлязъл трансфер, в случай че желае да закупи Айвън Тоуни от Брентфорд през януари. „ Артилеристите “ направиха супер старт на сезона във Висшата лига, като са непобедени в осем мача и са втори за водача Тотнъм Хотспър, само че двата отбора са с равни индикатори.

През уикенда тимът на Микел Артета съкруши първенеца Манчестър Сити и за следващ път се върнаха очакванията, че 20-годишната суша без купа в Премиър лийг ще бъде прекратена. Клубът пък желае да се укрепи в нападателен проект, като в този миг Арсенал разполага с Габриел Жезус и Еди Нкетия.

27-годишният Тоуни има 68 гола и 21 асистенции в 124 мача за „ пчеличките “, само че в този момент е осъден да не играе футбол поради нарушение на разпоредбите със спортните залагания.

Английският национал е мечтан също по този начин от Челси и Манчестър Юнайтед, само че Брентфорд държат да да получат 60 милиона паунда за своя футболист. Арсенал пък към този момент похарчи над 200 милиона английски лири през лятото и мъчно ще може да набави тези средства през януари.

Според английската преса пък „ артилеристите “ ще би трябвало да създадат един сериозен произлязъл трансфер, посредством който да генерират свежи средства и вероятно да дадат пари за нападателя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР