На американските фенове на Формула 1 вече няма да им

...
На американските фенове на Формула 1 вече няма да им
Коментари Харесай

Американските фенове вече няма да стриймват нелегално Скай спортс Ф1


На американските почитатели на Формула 1 към този момент няма да им се постанова да стриймват незаконно британския Скай спортс Ф1. ESPN ще ретранслира предаванията на английския топ канал. Американската телевизия, която завоюва правата за отразяване на спорта през 2018, няма да влага в свои кореспонденти и коментатори, а ще заплаща на Скай, с цел да препредава тяхната стратегия.

Не е загадка, че в международен мащаб Скай спортс Ф1 е най-харесваният канал, който отразява надпреварите от Формула 1. Английският коментар, поверен на топ водещи на БиБиСи и някогашни водачи, както и извънредните фрагменти онлайн от бокса и други места "зад кулисите ", притеглят почитатели от целия свят. Тъй като програмата е лицензирана за лъчение единствено на територията на Англия, най-запалените фенове търсят разновидности за пиратски стрийминг по интернет.

16 от 21 надпревари ще бъдат предавани по канал ESPN2, Гран При на Съединени американски щати и Гран При на Мексико ще бъдат по ABC, а конкуренциите в Монако, Англия и Канада – по ESPN.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР