На 9 август 2017 г. около 17,05 ч на тел.

...
На 9 август 2017 г. около 17,05 ч на тел.
Коментари Харесай

Възрастни мъж и жена починаха при тежка катастрофа на пътя Котел-Омуртаг

На 9 август 2017 година към 17,05 ч на тел. 112 в Районно ръководство на МВР-Омуртаг е получен сигнал за зародило пътно-транспортно произшествие на второразреден път II-48/Котел-Омуртаг/ в община Омуртаг, км 7+500. Това оповестиха от ОДМВР-Търговище.

Правоспособният лидер А. А., на 59 година, от с. Ябланово, община Котел, управлявайки лек автомобил „ Сузуки Вагон “ със сливенска регистрация в посока град Омуртаг-град Котел, е подхванал маневра „ завиване наляво “ от крайпътна отбивка и е лишил преимуществото, блъскайки предната дясна част на правомерно движещия се в същата посока лек автомобил „ Форд Мондео “ с хасковска регистрация, благосъстоятелност и ръководен от правоспособния лидер Г. Т., на 70 година, от с. Брод, община Димитровград. След конфликта лекият автомобил „ Форд Мондео “ е траял придвижването си и е се е блъснал в намираща се отляво крайпътна бетонна реклама. В резултат на пътния случай лидерът на лекия автомобил „ Форд Мондео “ е признат в МБАЛ-Търговище с голям брой гръдни и лицеви контузии, където по-късно е умрял. В болничното заведение е умряла и возила се на предна дясна седалка в същия автомобил 66-годишна жена от Димитровград също е призната за лекуване в МБАЛ-Търговище, където след това е умряла.

На лидера на лекия автомобил „ Сузуки “ А. А. е взета проба за вероятно съществуване на алкохол в издишания от него въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „ Дрегер “, която е негативна. На двамата водачи са взети кръвни проби за химическо проучване. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР