На 8-ми март Edna.bg празнува своя 8-ми рожден ден! Цели

...
На 8-ми март Edna.bg празнува своя 8-ми рожден ден! Цели
Коментари Харесай

Edna празнува 8-ми рожден ден: играй и можеш да спечелиш страхотни награди!

На 8-ми март Edna.bg чества своя 8-ми рожден ден! Цели 8 години ние растем дружно с нашите читатели, въодушевяваме се от тях и от всичко, което ни заобикаля в нашия толкоз хубав, пъстър и непредвидим женски свят.

Edna.bg е потребна, практична, съвременна, интересува се от астрология, козметика и диети, има вяра в същинската обич и всекидневно търси ентусиазъм в хубостта на света.

Ето за какво, в навечерието на 8-мия ни рожден ден, желаеме да те предизвикаме да ни разкажеш за 8-те прелестни дами, които те въодушевяват. За тези дами, които са имали силата да трансформират живота ти, да те ухилен, когато ти се плаче и да ти вдъхнат нужната убеденост! Виж повече за играта ТУК.

Ако се включиш в играта ни, можеш да си измежду 8-те късметлийки, които ще получат един от 8 комплекта, съдържащи тайната на дългите и красиви мигли, а точно серум за мигли Bonilash и серпантина Mascara Med, с помощта на които не просто ще вдъхновяваш, а ще блестиш!

 Bonilash Bonilash

Ето какво би трябвало да направиш, с цел да участваш:

Ние от Edna.bg имаме вяра, че зад всяка съумяла жена стои... самата тя и още няколко дами, които са я въодушевили! Напиши ни кои са 8-те дами (известни или не), които са повлияли най-вече на живота ти и са ти дали онази искрица ентусиазъм, която е запалила пламък у теб.

Напиши ни къс роман или лист с 8-те дами, които те въодушевяват всекидневно и ни показа за какво. Изпрати ни текста си на [email protected] и добави твоите имена и телефон.

Можеш да спечелиш един от 8 на брой комплекта, които съдържат серум за мигли Bonilash и серпантина Mascara Med.

Към играта >>>

 жена пролет цветя уют Istock

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 9 март (понеделник) и оповестени посредством публикация, тук, в уеб страницата, както и във Facebook страницата на Edna.bg.

Нямаме самообладание да ни изпратиш своя лист с вдъхновяващи дами! Очакваме те и ти пожелаваме триумф, шанс и ВДЪХНОВЕНИЕ!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР