На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по

...
На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по
Коментари Харесай

Edna на 10: най-доброто от Светла Иванова

На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по този мотив взехме решение да ви напомним някои от най-четените и запаметяващи се публикации на нашите създатели, които и през днешния ден обичаме да си припомняме и препрочитаме!

Певица, писателка, йога инструктор – Светла Иванова е образец за жена, която може всичко! Тя е един от първите създатели на Edna.bg и през годините постоянно въодушевява читателите ни със публикациите си на тематики за живота, любовта, обществото, здравословните практики и изобщо всичко, което може да вълнува edna жена.

По мотив 10-ия рожден ден на Edna.bg взехме решение да съберем 10 от най-любимите ви и четени текстове на Светла Иванова през годините ѝ като наш създател. Насладете им се!

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

Не забравяй да се включиш и в обичайна игра на Edna.bg, в която можеш да спечелиш доста и страхотни награди през този месец!

 Една Edna игра Edna.bg

И с цел да не забравяш да се връщаш в уеб страницата, където през целия месец те чакат изненади, този март можеш да свалиш уолпейпър за десктоп със специфичната празнична визия на Edna в няколко размера :,,,.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР