На 8 декември 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж

...
На 8 декември 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж
Коментари Харесай

Ето къде утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в столицата 

На 8 декември 2021 година (сряда) по отношение на монтаж и замяна на спирателен кран по ул. „ Йордан Хаджиконстантинов - Джинот “, ж.к. „ Надежда “ 2 се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода” в региона на:

ул. „ Чудомир “, ул. „ Добри Чинтулов “, ул. „ Дравски пердах “, ул. „ Йордан Хаджиконстантинов - Джинот “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Йордан Хаджиконстантинов - Джинот “ на кръстовището с ул. „ Горни проливен дъжд “.
свързани новини4155на 24.11.20213463на 21.11.2021
На 8 декември 2021 година (сряда) по отношение на ремонт на хидрофорна уредба в ж.к. „ Младост “ 1 се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в:

бл. 34 и бл. 35.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 34.

На 8 декември 2021 година (сряда) по отношение на пресвързване на сградно водопроводно отклоняване по ул. „ Васил Пешев “, кв. „ Горубляне “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „ Софийска вода” в региона на:

ул. „ Урвишка цитадела “ от ул. „ 12-ти април “ до ул. „ Царичина поляна “

ул. „ Васил Пешев “ от ул. „ 12-ти април “ до ул. „ Васил Пешев “ № 13.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Васил Пешев “ на кръстовището с ул. „ Урвишка цитадела “.

На 8 декември 2021 година (сряда) по отношение на пресвързване на сградно водопроводно отклоняване по ул. „ Ген. Йордан Венедиков “, кв. „ Полигона “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода” в региона на:

ул. „ Ген. Йордан Венедиков “ от локално платно на бул. „ Цариградско шосе “ до борса „ Къро “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред Тех парк.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„ Софийска вода “ АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР