На 73-годишна възраст Чарлз III наследи кралската титла на майка

...
На 73-годишна възраст Чарлз III наследи кралската титла на майка
Коментари Харесай

Кои са любимите луксозни марки на крал Чарлз III?

На 73-годишна възраст Чарлз III наследи кралската купа на майка си и част от нейното положение. Според Forbes, кралица Елизабет II оставя повече от 500 млн. $ персонални активи. Към тях би трябвало да се прибавят още бижута, парцели и коли.
Прочетете още
Така персоналното благосъстояние на Чарлз III ще се усили още повече. Към момента то се прави оценка на близо 400 млн. евро, съгласно консултантската компания Wealth-X, написа profit.bg

Новият крал на Обединеното кралство има добре построен жанр на обличане. През годините той демонстрира автентичност и изискан усет. Често комбинира костюми на райета с оксфордки и носни кърпички в звук с вратовръзката.

Макар специалисти да споделят, че Чарлз III ще се придържа към строго ръководство, всеки знае, че той обича да се обкръжава с първокласни марки.

Ето и някои от любимците му:

Anderson & Sheppard

Тази английска марка е основана през 1906 година и е една от обичаните на новия крал. Костюмите ѝ са обект на удивление. Носени са от Едуард VIII, херцог на Уиндзор, и доста други звезди като Фред Астер, Чарли Чаплин, Гари Купър и даже Том Форд.

Crockett & Jones

Друга обичана първокласна марка на английския крал е Crockett & Jones. Създадена е през 1879 година и се слави с ръчно направените си обувки. Чарлз III нормално носи модела Oxford, оповестява ABC.
 
Bentley
 
Кралица Елизабет Втора бе изявен обожател на колите. Неслучайно шофираше до 90-годишна възраст. Тя оставя на Чарлз III вълнуваща сбирка - в гаража ѝ има возила Aston Martin, Jaguar, Mercedes-Benz, Audi и Bentley.

Последната компания, учредена през 1919 година, е един от любимците на самия Чарлз III.

Barbour
 
Чарлз III, сходно на починалата си майка, е огромен обожател на провинцията. Той обича да прекарва време там в компанията на своята брачна половинка Камила.

Поради тази причина марка, която не липсва в дрешника на новия крал, е Barbour. От 1894 година тя създава якета, палта и други дрехи.

Parmigiani Fleurier
 
Когато става дума за аксесоари, усетът на краля е на равнището на най-хубавите познавачи. Любима негова марка е швейцарската Parmigiani Fleurier. Основана преди 25 години, тази часовникарска къща прави всички свои часовници ръчно.

Monblanc
 
Друга марка за аксесоари от най-голям клас, обичана на Чарлз III, е Monblanc. Създадена през 1906 година в Хамбург, тя може да се похвали с това, че създава най-известните в света химикалки.
 
Чарлз III употребява Meisterstück 146 " LeGrand " от чисто сребро, с цел да подпише клетвата си по време на провъзгласяването му за крал. Цената ѝ ориентировъчно е 1400 евро.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР