На 70 години е починал съоснователят и басист на групата

...
На 70 години е починал съоснователят и басист на групата
Коментари Харесай

Почина съоснователят и басист на групата Bon Jovi Алек Джон Сач

На 70 години е умрял съоснователят и басист на групата Bon Jovi Алек Джон Сач, оповестяват музикантите от бандата в обществените мрежи. До момента няма публична информация от какво е породена гибелта, само че съгласно консуматори във Фейсбук музикантът е бил открит мъртъв в дома си и тече следствие. Тази информация не е доказана.

" Съкрушени сме да научим новините за гибелта на нашия безценен другар Алек Джон Сач - той беше несравним. Като съосновател на Bon Jovi Алек беше неразделна част от бандата ", се показва в изказването на световноизвестната група.

Музикантите описват, че са се намерили един различен посредством Сач, който бил другар от детството на Тико и също по този начин довел Ричи да ги види по време на концерт.

" Алек постоянно беше свободомислещ и цялостен с живот ", пишат още от рок бандата във Фейсбук. " Днес тези специфични мемоари носят усмивка на лицето и сълзи в очите. Ще ни липсваш ", прибавят от Bon Jovi.

Алек Джон Сач е роден в щата Ню Йорк. В Bon Jovi той е басист в продължение на 11 години и напуща групата през 1994 година
През 2018 година музикантът се събира още веднъж с бандата на събитието за въвеждане в Залата на славата на рокендрола в Кливланд, Охайо.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР