На 7 март тази година , където ще остане чак

...
На 7 март тази година , където ще остане чак
Коментари Харесай

Преживявате ли Сатурново завръщане? Ако сте родени в тези години, ви очакват съдбовни промени


На 7 март тази година, където ще остане чак до 13 февруари 2026 година . Вече стана ясно по какъв начин този кармичен пренос ще се отрази на всички зодиакални знаци, защото това астрологично въздействие не се е случвало от 1996 година насам.

Научете повече тук > > >

В римската митология Сатурн е еквивалентът на гръцкия господ Кронос, суровия исполин, който безмилостно детронира татко си Уран, с цел да господства. В астрологията пък Сатурн е прочут като „ бога на времето “ и „ планетата на кармата, дисциплината и реда “ .

Сатурн съставлява бащинската фигура, която диктува правила и отговорности, като носи упоритост и известна дисциплинираност  в живота ни.

Известен като Космическия началник, Сатурн дава най-трудните уроци, само че и най-големите и значими житейски наслади.

В своята натална карта  всеки от нас има позиция на планетата Сатурн  в избран зодиакален знак съгласно момента, в който е роден. Вашият знак в Сатурн разкрива вашето възприятие за отговорност, способността ви да изградите нещо значимо и с какви кармични прекарвания  ще би трябвало да се сблъскате в живота.

 сатурн iStock

Именно по  позицията на тази планета сега, в който сте родени , можете да определите дали преживявате така наречен Сатурново завръщане.

Припомнете си тук > > >

Завръщането на Сатурн е астрологичен пренос, при който Сатурн се връща на същото място в небето, което е заемал сега на вашето раждане . Т.е. планетата е ситуирана още веднъж в знака на вашия натален Сатурн.

В интервала, в който Сатурн е в Риби - от 7 март 2023 година до 13 февруари 2026 година, Сатурново завръщане ще преживеят родените в годините, в които планетата още веднъж е била във водния знак . Ако вие сте измежду тях, значи ви предстоят съдбовни промени.

Докато Сатурн в Риби ще повлияе на всички в някаква степен, тези, които са родени през предишните интервали, когато е бил в тази позиция, ще почувстват най-вече неговите резултати. И защото Сатурн остава във всеки знак повече от две години, с някои къси придвижвания, това значи, че огромни промени и съдбовни трансформации чакат не просто представителите на избрани зодии, а родените в избрани години .

 сатурн iStock

Ако сте родени сред 21 май 1993 година и 30 юни 1993 година или 28 януари 1994 година и 7 април 1996 година, вие ще преживеете първото си завръщане на Сатурн. Това ще бъде интервал на съдбовни промени, защото Сатурн ви подтиква да работите интензивно и да изградите нещо, което ще издържи във времето.

Много евентуално е да предприемете съществени житейски стъпки като съществено обвързване, брак, раждане на дете, пренасяне в различен град или значимо кариерно развиване.

Ако сте родени сред 23 март 1964 година и 16 септември 1964 година или 16 декември 1964 година и 3 март 1967 година, следва да изживеете второто в живота си завръщане на Сатурн. Тъй като се намирате в зрелост, вие сте в стадий от живота си, в който ще би трябвало да деянията мъдрост и да извършите равносметка на изминатия път.

За вас стартира интервал на разбиране на смяната, начало на нов житейски стадий и изместване на целите ви в нова посока.

Ако рождената ви дата попада в един от тези четири интервала, би трябвало да бъдете изключително деликатни през идващите три години.

Обмисляйте какви уроци ви дава живота, с цел да се учите от грешките си (не забравяйте, че Сатурн е непоколебим, само че умен учител). Когато си вършиме проекти, вземете поради дълготрайните си цели и вложете време и старания, с цел да съумеете. Бъдете дейни и дейни , като проявявате неизменност и оптимизъм във всичко, с което се захванете.

А по какъв начин тъкмо се трансформира живота ви по време на Сатурновото завръщане, разберете в галерията:
 5 метода, по които завръщането на Сатурн трансформира живота ви  5 метода, по които завръщането на Сатурн трансформира живота ви  5 метода, по които завръщането на Сатурн трансформира живота ви  5 метода, по които завръщането на Сатурн трансформира живота ви
 edna рожден ден една Edna.bg/Istock

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР