На 7 април (неделя) Боровец закри зимен сезон 2018/2019 с

...
На 7 април (неделя) Боровец закри зимен сезон 2018/2019 с
Коментари Харесай

Боровец закри зимен сезон 2018/2019

На 7 април (неделя) Боровец закри зимен сезон 2018/2019 с доста положително въодушевление, музика и едно забавно събитие. За първи път планинският курорт провежда събитието „ Предай приключението “, в което присъединяване взеха по едно и също време скиори и байкъри. Така скиорите приключиха сполучливия зимен сезон и алегорично предадоха щафетата за завършения в планината на байкърите.

В 15:30 часа едни от най-хубавите инструктори от ски-училище „ Бороспорт “ и част от надарените деца от ски-клубовете в Боровец се спуснаха от горна станция на въжен превоз „ Ситняково Експрес “. С впечатляващо синхронно втурване те доближиха до долната част на ски влек „ Ситняково “, където се срещнаха с някои от най-нетърпеливите байк състезатели, измежду които самоковските първенци Стиви Гатев и Вики Гончева, момчетата от Pro Team Samokov и други.

След като скиорите алегорично предадоха щафетата на приключенията в ръцете на байкърите, всички се спуснаха до Хотел Рила в Боровец. Скиорите направиха последно втурване по пистите на ски-център „ Ситняково “ за този сезон, а въодушевените байкъри се спуснаха по downhill трасето Need for speed. Всички участници се срещнаха още веднъж пред Хотел Рила, с цел да създадат общи фотоси, да изпратят уместно един от най-успешните зимни сезони в Боровец и да отбележат настъпващите летни завършения в курорта.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР