На 41 години е г-н Деян Славчев Пеевски, юрист, народен

...
На 41 години е г-н Деян Славчев Пеевски, юрист, народен
Коментари Харесай

41-годишен юрист. Говори английски. Делян Пеевски |

На 41 години е господин Деян Славчев Пеевски, правист, депутат в 41-ото, 42-ото, 43-ото и 44-ото Народно заседание. Говори британски език. Така евродепутатът от ДПС/ “Обнови Европа “ Илхан Кючюк показа Делян Пеевски при днешното онлайн разкриване на акцията. 

41-годишният юрист е лидер на листите на Движение за права и свободи за Благоевград и Велико Търново.

Кючюк показа водачите на листите във всички изборни региони в страната и кандидат-президентската двойка на Движение за права и свободи - Мустафа Карадайъ и дългогодишния евродепутат Искра Михайлова.

По думите на Кючюк от Движение за права и свободи от дълго време са създали своя избор във връзка с България:

" Този избор е обвързван с полезности на НАТО и Европейски Съюз, с това да бъдем благоденстваща страна, с това младите фамилии да остават тук, в нашата майка Република България. "

Според него президентът Румен Радев „ не е оказал помощ за националния консенсус на страната “ и по тази причина Движение за права и свободи „ излиза отговорно “ със своята визия за кандидат-президентска двойка. 

Кючюк сподели още, че Радев търси единствено пътя на юмрука и разединението. Именно по тази причина Движение за права и свободи излиза с визия за вота за президент - да е поръчител за спазването на конституцията, да работи против омразата и да бъде мост сред партиите.

Благодаря на всички депесари за оказаното доверие. Ние въплъщаваме единството на нацията! - съобщи Карадайъ. 

" Ние ще работим за премахването на омразата, разделянето и експанзията в обществото. Ще бъдем мост сред партиите и институциите. Ще работим за добруването на всички български жители, с цел да реализираме междинния европейски стандарт на живот в страната - тук, в България. Ще работим по този начин, че почтено да представим страната на открито, да превърнем България във фактор на непоклатимост в района, да утвърдим нейното място в европейската и интернационална политика, да има дълготраен мир в Европа и света, да бъдем добър комшия и благонадежден съдружник, твърдо да отстояваме ползите на страната. Ние ще бъдем виновните президент и вицепрезидент ", безапелационен бе Карадайъ.

Кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова счита, че полезностите на Движение за права и свободи " обогатяват българската народна власт и способстват за сполучливото развиване на страната ". 

Слоганът на Движение за права и свободи на тези избори ще бъде „ За държавността! “ (на изборите през юли беше „ Рестарт на държавността! “).


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР