На 4 и 5 ноември 2017 г. Пирин Голф и

...
На 4 и 5 ноември 2017 г. Пирин Голф и
Коментари Харесай

Александър Евтимов спечели голф турнира BVLGARI & Cartier Gоlf Tournament

На 4 и 5 ноември 2017 година Пирин Голф и Кънтри Клуб провежда голф шампионат BVLGARI & Cartier Golf Challenge. Началото на събитието бе сложено още в петък (03.11.2017) с публична откриваща вечеря. Участниците в двудневния голф шампионат се състезаваха разграничени в три дивизии - по отношение на хендикапа си.

В дивизия А се включиха голфъри с хендикап до 9, които премериха сили в самостоятелен Строукплей формат. Александър Евтимов поведе класирането още през първия ден и съумя да продължи положителната си игра и за втория кръг, което му донесе и успеха в дивизията. Той завоюва първото място с отличен резултат от 143 чисти удара за двата турнирни дни. Александър Евтимов поздрави голф клуба за отличната организация на събитието, както и за чудесно поддържаното игрище. Той беше награден с часовник Cartier.

Кирил Златков, който беше втори във краткотрайното класиране, загуби преднината си и на финала се класира на пето място. Второто място в дивизията зае Янаки Янакиев, с общ резултат за двата дни от 148 чисти удара и по-добра игра на последните 9 дупки, последван от Емил Марков, който със същият резултат от 148 удара зае третото място.



В дивизия Б първото място завоюва Момчил Шишков, който също поведе класирането още от първия ден. Финалният му резултат бе 66 чисти Стейбълфорд точки, които му завоюваха часовник BVLGARI. Второто място, с общ резултат от 65 чисти точки, завоюва Атанас Генов, последван от Ангел Василев, на трето, с идентичен резултат от 65 точки, само че с по-слаба игра през втория ден.

В дивизия С премията часовник BVLGARI още веднъж бе извоювана от спечелилия от първия ден – Димитър Белелиев (59). С общ резултат от 57 чисти точки второто място завоюва Вернан Фишер, а третото място завоюва брачната половинка на Янаки Янакиев - Радка, с резултат от 56 точки.

Във втория ден от шампионата беше оповестена и премия за удар Hole-in-one – телефон от премиум марката Vertu, само че нито един от играчите не съумя да реализира заветния удар.

Пирин Голф и Кънтри Клуб беше приготвил награди и за спечелилите на второ и трето място в дивизиите, на марката BVLGARI - пръстен, аксесоари за телефон, ключодържатели и копринени вратовръзки.

Голф клубът бе подготвил и специфична церемония вечеря в съботния ден, с която да издигнат духа на голфърите и всички посетители на събитието. По време на вечерята всички се любуваха на хубава музика. Неделният ден пък приключи с публична закриваща гала, на която бяха наградени спечелилите в шампионата, последвана от коктейл за всички присъстващи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР