Участие в тазгодишния турнир взеха близо 60 участници от България

...
Участие в тазгодишния турнир взеха близо 60 участници от България
Коментари Харесай

За 13-а поредна година близо 60 голфъра се състезаваха за наградите на винарска изба Todoroff

Участие в тазгодишния шампионат взеха близо 60 участници от България и чужбина, които с изключение на, че се бориха за особено предоставените атрактивни награди от TODOROFF, имаха опцията да се насладят на особено селектирани виновност от избата. Голфърите се състезаваха разграничени в две дивизии на голф игрище Иън Ууснам.

Иван Тодоров публично откри шампионата с одобрение към всички присъстващи, в което той пожела на всички доста триумф и слънчево време, и изрази откровената си наслада, че всяка година вижда от ден на ден нови лица, измежду участниците в шампионата.

Силният пирински вятър се оказа същинско предизвикателство за участниците, само че винарска маза Todoroff се бяха погрижили и поддържаха високия дух на участниците през целия ден със селектирани виновност TODOROFF – на стартовата къща и девета дупка на игрище Иън Ууснам, голфърите имаха опцията да дегустират виновност от серията Gallery.

След края на голф шампионата, всички участници и техните придружители бяха посрещнати в ресторант „ Клуб Хаус” с чаша бяло вино Мускат от серията “Gallery”, а господин Тодоров дегустира дружно със всичи присъстващи четири особено подбрани виновност TODOROFF от сериите “Teres”, “Todoroff Golf Challenge “ и “Validus “.
Церемонията по награждаването на спечелилите в шампионата стартира с избраните специфични награди за деня – най-дълъг първичен удар на 7-ма дупка, и удар, попаднал най-близо до флага на 9-та дупка. Наградата за Най-дълъг удар за втора поредна година сграбчи 18-годишния Борислав Крачанов, чийто първичен удар означи забележителната отдалеченост от 295 метра. Наградата за Най-близо до флага завоюва Владимир Михайлов, чиято топка падна на 20м от пин позицията и му завоюва премията, без конкуренция. Освен особено направени титли, двамата наградени получиха бутилка от специфичното голф вино “TODOROFF Golf Challenge” годишна продукция 2005 и ваучери за гурме дегустация на пет типа виновност със специфични български деликатеси.

В дивизия B, играха участници с хендикап от 18,5 до 36. Първи се подреди Петър Цаконски с 44 чисти стейбълфорд точки, който завоюва 3 нощувки със закуски и вечеря в Todoroff Wine & Spa Hotel, гурме дегустация на 5 виновност от селекцията на TODOROFF и бутилка “Todoroff Golf Challenge” годишна продукция 2005. С 37 чисти стейбълфорд точки на второ място се подреди Бойка Мицанска, тя благодари на флайта си и показа, че е доста удовлетворена от играта си, защото за първи път няма нито един „ Х” в резулата си. Бойка Мицанска пожела на господин Тодоров да прави все по-хубаво вино и го поздрави за прелестния шампионат, който провеждат всяка година. Тя бе наградена с бутилка “TODOROFF Golf Challenge” и уикенд за двама в TODOROFF Wine & Spa Hotel. Третото място зае Александър Смирнов, който завоюва бутилка “TODOROFF Golf Challenge”, нощувка за двама в Todoroff Wine & Spa Hotel и ваучер за винена дегустация.

В дивизия А, с хендикапи до 18,4, първи се класира Иво Димитров. Той победи с резултат от 32 чисти точки и завоюва огромната премия – 7-дневна голф отмора в „ El Plantio Golf Resort” в Аликанте, Испания, както и бутилка вино “TODOROFF Golf Challenge”. На второ място със 31 чисти точки, се подреди Иван Трифонов, последван от Ивайло Филипов със същия резултат, само че с малко по-слаба игра на последните дупки.

Наградите бяха връчени персонално от господин Иван Тодоров, който с изключение на специфичните голф виновност на TODOROFF и премиите, връчи на всеки победител и особено направени за шампионата керамични титли. След привършване на дегустацията и церемонията по награждаването, участниците в шампионата и техните другари, с приповдигнато въодушевление, се любуваха на празнична вечеря, съчетана с подбрани виновност TODOROFF.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР