10 дни преди Финале Гранде на веригата Про Голф Бъбълс,

...
10 дни преди Финале Гранде на веригата Про Голф Бъбълс,
Коментари Харесай

Големият финал чука на вратата

10 дни преди Финале Гранде на веригата Про Голф Бъбълс, тече трескава подготовка от всички страни.
Повечето състезатели към този момент се записаха на уеб страницата на Про Голф Спортен Клуб. Всички завършиха с шампионатите от годишните си календари и остана единствено финала на веригата, който в действителност може да подсигури систематични тренировки по стратегиите на Про Голф Спортен Клуб или финансиране на едно интернационално присъединяване през 2018 година. Надяваме се, че тренировките за финала са в разгара си и на 14-ти и 15-ти октомври, в Голф Клуб „ Света София”, състезателите ще предложат най-хубавото от себе си, за една атрактивна борба.

Голф Клуб „ Света София” от своя страна е подготвен да одобри за повторно тази година кръг от веригата и не какъв да е, а самия Голям Финал. Игрището е в съвършена форма, тече организация по подготовка на церемонията по награждаването, коктейла и мястото за осъществяване на другарската сказка след привършване на шампионата.

Организаторите от Про Голф Спортен Клуб, в трескаво неспокойствие приготвят сюжета за двата турнирни дни, трофеите за финалния шампионат, въпросите за викторината, забавните дарове за всички и най-важното – Големите Награди за Големите Победители.

С оптималните 50 точки след квалификациите любимци са в див MAXI – Влади Маринов, Раян и Денис Стайкови, в. див. MIDI - Христо Янакиев, а в див. MINI, това са Михаил Стоев, Дани Янакиев и Християн Данчев.

Уникален, авторски орден, с размер 16 см в диаметър, ще бъде отлят в три достоверни екземпляра за всеки от спечелилите в другите категории. Автор на трофея е българската художничка Надежда Розева, която към този момент има изложени експонати в Британския Национален Музей в раздел „ Съвременни медали”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР