На 31 януари 2012 г. на официалния сайт на Европейския

...
На 31 януари 2012 г. на официалния сайт на Европейския
Коментари Харесай

Сайтът на ЕС разказва в комикс за вирус като COVID-19 още през 2012 г.

На 31 януари 2012 година на формалния уебсайт на Европейския съюз е оповестен комикс със заглавие „ Infected “ („ Заразен “). Анонсът е следният: „ Г-жа Чан Уенлинг и нейният другар от бъдещето вземат участие във вълнуващо премеждие, с цел да убедят хората да работят дружно и да спасят света. Въпреки че историята може да е измислена, тя въпреки всичко е преплетена с някаква фактическа информация. “ На тази находка се натъква Славян Стоянов и в детайли споделя за откритието си в своя блог. 
Сюжетът на комикса ни е до болежка прочут от тазгодишните събития на планетата ни, отровена от пандемията от ковид. Въпросът е по какъв начин въображаемата басня на създателите на комикса JD Morvan и Huang Jia Wei може толкоз злокобно да съответствува с обстоятелствата от днешния ден. Публикацията е препоръчана като Europe Direct услуга, която ще ви помогне да намерите отговори на вашите въпроси...
Комиксът споделя за вирусна болест, която обгръща целия свят. Действието стартира от лаборатория в Китай в медицински проучвателен център. Учените там опитват с вируси, като трансформират тяхното ДНК и работят със смъртоносни патогени. Въпреки стоманените ограничения за сигурност, разновидност на грипен модифициран вирус е изнесен от лабораторията. По време на този „ случай “ там участва специфичен делегат на Организация на обединените нации, отговарящ за грипните пандемии. Това споделя в блога си Славян Стоянов.
Картинките разказват в детайли по какъв начин вирусът плъзва сред хората от пазар за морски артикули в Китай. Светът постанова драконовски ограничения за попречване разпространението на пандемията. И да, несъмнено - обществено разграничаване, което прави всекидневието „ изцяло отвратително “. 
„ В комикса глобалистите са възхвалявани, че оказват помощ за създаването и разпространяването на ваксина по света, тъкмо както Бил Гейтс е приветстван за финансирането на производството на седемте най-обещаващи хрумвания за ваксина против COVID-19 " - разяснява Стоянов. В блога си той е превел част от репликите на персонажите в рисуваната история, защото комиксът е наличен на уеб страницата на Европейски Съюз единствено на британски език. „ Страхът, основан по този метод, може да бъде употребен, което провокира световна реакция... под управлението на интернационалните механически организации “ - гласи едно от финалните изявления.
За още по-силен драматизъм създателите замесват в голямата планетарна интрига към пандемията и Световна здравна организация. Идват още съвпадения: СЗО, Европарламентът и Съветът на Европа желаят голям паричен заем за слагане на заболяването под надзор. Глобалните старания би трябвало да се насочат към намиране на ваксина, която да поддържа международната смъртност под един милион. Познато ли ви звучи? Нека напомним, че комиксът е оповестен преди 8 години. 
Важно е да се означи, че един от основните персонажи в действителност е странник във времето, който се е върнал обратно, с цел да предизвести за пандемията, която лишава един милиард жертви в бъдеще време. 
„ Не на последно място би трябвало да кажа, че комиксът показва и друга сюжетна линия, в която всички ограничения, които се вземат за преодоляване на рецесията, се употребяват като средство за въвеждане на тоталитарен международен режим. А имунизациите, които се основават, са подправени. Под предлог, че изцяло ще унищожат вируса, имунизациите биват употребявани срещу човечеството и неговото оцеляване, като го слагат в цялостна изолираност и цялостен надзор " - написа Славян Стоянов.
Още през април пък bTV заяви, че комикс отпреди 40 години предсказва пандемията от ковид. Историята в рисунки е поместена във френското списание PIF през януари 1979 година, а находката е на колекционери от Русе.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР