На 30 август 2023 г. в изпълнение на решение на

...
На 30 август 2023 г. в изпълнение на решение на
Коментари Харесай

Нов прокурор встъпи в длъжност в Районна прокуратура – Пловдив

На 30 август 2023 година в осъществяване на решение на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет в служба като прокурор в Районна прокуратура-Пловдив встъпи Диана Илевска.
Прочетете още
Това стана в наличието на Божидара Попова, зам.-апелативен прокурор, Ваня Христева, областен прокурор на гр. Пловдив, Петър Петров, областен прокурор на гр. Пловдив, както и на сътрудници и правосъдни чиновници.

Актът за встъпването беше връчен от Петър Петров, областен прокурор.  Той пожела на Диана Илевска здраве и добра професионална реализация. Божидара Попова, зам.-апелативен прокурор, и окръжният прокурор Ваня Христева също пожелаха сполучлива работа.

Преди да бъде назначена на новата служба Диана Илевска е била младши прокурор в Районна прокуратура-Пазарджик. Тя е приключила специалността „ Право “ в ПУ „ Паисий Хилендарски “. 

На фотографията от дясно на ляво: Ваня Христева, областен прокурор на гр. Пловдив, Петър Петров, областен прокурор на гр. Пловдив, и Диана Илевска, която към този момент ще работи като прокурор в РП-Пловдив.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР